Shell Helix Rally Estonia 2018
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Shell Helix Rally Estonia 2018
On keegi need testikatsed läbi sõitnud? Saab üldse vaadata kusagilt?
Ajakava suht hea. Peaks suurema vaevata 9 katset vähemalt nägema. kahjuks paar head teeotsa juba maantee kõrvalt kinni pandud ja peab muud valima. Seda kas valitud vaatamiskohtades peale keeluala ka midagi on, näeb kahjuks alles kohapeal.
Võid nimetada ka need paar head teeotsa?Võib-olla kattuvad minu plaanitutega.Oliverk kirjutas:Ajakava suht hea. Peaks suurema vaevata 9 katset vähemalt nägema. kahjuks paar head teeotsa juba maantee kõrvalt kinni pandud ja peab muud valima. Seda kas valitud vaatamiskohtades peale keeluala ka midagi on, näeb kahjuks alles kohapeal.
Ei taha kedagi agiteerida pätti tegema,aga olles varasematel rallidel kuulekalt auto märgi taha jätnud,olen saanud oi-oi kuidas vantsida ja kohale jõudes avastanud terve parklatäie autosid,mis märgi alt läbi põrutanud.Ja tegelikult polnud ka midagi pahasti pärast.
-
- Rallifoorum 24/7
Pigem on need autod sinna jõudnud enne teede sulgemist.
Aga ei ole neid teeotsi niipalju kinni pandud minu arust. Karstes mõned teeotsad blokitud ja pasamägi muidugi.
Aga ei ole neid teeotsi niipalju kinni pandud minu arust. Karstes mõned teeotsad blokitud ja pasamägi muidugi.
9 katset, norm ralli. Ma arvutuste järgi jõuan nibin nabin laupäeval 2x2 ja pühapäeval 1x2 jälgida. Ma selline kes ikka viimase autoni
Eks huvitavadi kohti ole muidugi kenasti kus olla sooviks aga no mis teha, ei jõua igale poole. Või noh jõuaks, kui peale 5 esimest autot kohe tuld annaks järgmisele katsele aga mis ralli see ka on
Eks huvitavadi kohti ole muidugi kenasti kus olla sooviks aga no mis teha, ei jõua igale poole. Või noh jõuaks, kui peale 5 esimest autot kohe tuld annaks järgmisele katsele aga mis ralli see ka on
Minu kirjeldatud "parklasse" ei saanud muidu,kui just märgi alt läbi.Katselt sinna polnud võimalik sõita.snakeplissken kirjutas:Pigem on need autod sinna jõudnud enne teede sulgemist.
Elu on näidanud,et actionit saab just tagumiste autode poolt +muidugi veokad.Nii et tark ei torma katselt kohe minema.
-
- Rallifoorum 24/7
Sõidan kohe läbi.5U175 kirjutas:On keegi need testikatsed läbi sõitnud? Saab üldse vaadata kusagilt?
-
- Rallifoorum 24/7
Stardist veits edasi kõmpida on ühest kohast väga hea pikalt jälgida.
Hea koht tõesti aga kas lastakse kõmpida, see on küsimussnakeplissken kirjutas:Stardist veits edasi kõmpida on ühest kohast väga hea pikalt jälgida.
Ott stardis testiautoga ja huvitav, kas Hyundai Paddon tõesti üleni valge autoga stardis..? natuke veider, kui võtta, kes RE nimisponsor on.
-
- Rallifoorum 24/7
kleepsud saab mingi 5 minutiga peale kui vaja, eks näis (ok tegelt võtab veidi kauem aega aga pole kontomurdev osa)
-
- Rallifoorum 24/7
ei teagi, aga alati võimalus mööda põlde minnasven110 kirjutas:Hea koht tõesti aga kas lastakse kõmpida, see on küsimussnakeplissken kirjutas:Stardist veits edasi kõmpida on ühest kohast väga hea pikalt jälgida.
Igatahes lõik on suletud 8-16
Andke nõu. Ss7 ja 9 ehk Karstel 1 ametlik vaatamisala ja see ka puine mahapööre. On ehk midagi paremat ka olemas eeldusel et jõuda sinna suletud tee ajal.
-
- Rallifoorum 24/7
Ligipääs siis finisist?snakeplissken kirjutas:katse lõppu, trampadele
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Plaan on muidu sinna, kus Tiainen 2013 auto põlema sai.fiesta kirjutas:Andke nõu. Ss7 ja 9 ehk Karstel 1 ametlik vaatamisala ja see ka puine mahapööre. On ehk midagi paremat ka olemas eeldusel et jõuda sinna suletud tee ajal.
-
- Rallifoorum 24/7
Finisist vist ei lasta, aga seal mõned teised teeotsad veel. Need täitsa trampadeni välja ei vii, tuleb mööda maastikku ka veits ise liikuda.fiesta kirjutas:Ligipääs siis finisist?snakeplissken kirjutas:katse lõppu, trampadele