Vaatamine tehakse ikka maru keeruliseks. Täpselt ei saa aru mida virtuaalkaartide all mõeldakse. Kas neid gps kordinaatidega või lihtsalt jpg pilti.
Aru ma ka ei saa kus kohas see müügipunkt on kus kaarte saab osta kui eelmüük on ainult online. Kohe üldse ei soovita et lihtne inimene rallikatsele jõuaks.
"RAPLA RALLI KAARDID JA SOOVITUSLIKE PEALTVAATAMISALADE ASUKOHAD LEIAB RAPLA RALLI AMETLIKUST AJAKIRJAST, MIS TULEVAD MÜÜGILE PILETIMÜÜGIPUNKTIDESSE.
SEL AASTAL VIRTUAALSEID KAARTE EI OLE!"
Oliverk kirjutas: ↑03 Mai 2022, 14:09
Aru ma ka ei saa kus kohas see müügipunkt on kus kaarte saab osta kui eelmüük on ainult online.
Minule arusaadavalt saab ajakirja hoolduspargi juures asuvast piletimüügiputkast või katse äärest Kus siis eelmüügipileti peab nagunii vahetama käepaela vms vastu. (vist).
Iseasi kuidas katsed üles leiad
Mingi jutt kuskil oli, et alates kolmapäevast saab ajakirja Raplas osta. Ilmselgelt elavad ju kõik inimesed Raplas ja saavad nädalasees kaardijärgi sõita.
Kellel see võimalus olemas võiks üldkaardist pildi teha ja mulle PS saata. Korraldaja võib oma kontonumbri panna ja võin ülekadne teha.
Sai veits ligunetud Mis värk selle Rapla ralli ja vihmaga on.
Aga muidu tore ralli - täiesti 0 teadmistega minek. SS10/12 lõpupoole oli väga mõnus koht kus pikalt autod näha. Suht kui üks silmapiirilt kadus siis teine kauguses nähtavale ilmus.