Viru ralli 2008

räägi eesti autorallist

Moderaatorid: Jaanus, KAIKUL, Sparco

valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Postitusi: 4404
Liitunud: 04 Okt 2005, 16:31

Postitus Postitas valmacher »

Rainer Ausi ja koduradadel alati kiire Georg Grossi autodel purunes rehv, kogenud Priit Saluri sõitis aga teelt välja. Kõik kolm kaotasid äpardusega umbes neli minutit.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Karmen
---
---
Postitusi: 975
Liitunud: 14 Juul 2003, 23:00

Postitus Postitas Karmen »

Tulemused ja 2. päeva stardijärjekord

http://www.motorsport.ee/viruralli/data/php7E1DzS.xls
Karmen
---
---
Postitusi: 975
Liitunud: 14 Juul 2003, 23:00

Postitus Postitas Karmen »

cali
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Postitusi: 725
Liitunud: 20 Mai 2003, 12:40
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas cali »

Täiesti hull andmine käis seekord, Tänak meestest võib-olla kõige väljapaistvam. 6.-7. katsel pani ikka täiesti hullu, kuigi esimesel läbimisel ei olnud aeg kõige parem, kuna oli esimesena rajal. Täiesti muljetavaldav sõit Tänakult. Igal katsel, kus kohal olin, sai ikka täiega elamuse. Remmak nagu ikka stabiilselt kiire ja elegantse stiiliga tullakse katsed läbi. Esimest 10 autot tulevad väga hea hooga juba. Tänud ka ralli korraldajatele - ralli oli väga kompaktne, ligipääs käidud katsetele väga hea ja taaskord Viru rallilt fiiling super. Tilk tõrva meepotti katsetel 6.-7. kui suurem osa rahvast seisis kohaliku talumehe viljapõllu peal, mis kindlasti ei tee korraldajate elu tulevikus lihtsamaks.
valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Postitusi: 4404
Liitunud: 04 Okt 2005, 16:31

Postitus Postitas valmacher »

Pilt

Lõppenud Viru rallil oma esimese etapivõidu üldarvestuses noppinud Margus Remmak tõusis tänu võidupunktidele Eesti autoralli meistrivõistluste liidriks neliveoliste autode N-rühmas.
Koos kaardilugeja Urmas Roosimaaga Rakvere ümbruse teedel kihutatud rallil näitas Remmak parimat aega kahel kiiruskatsel, kuid tänu stabiilsele sõidule suutis selja taha jätta oma lähimad konkurendid meistrivõistluste arvestuses.
Margus Murakas teenis võistluselt teise koha punktid ja enne kolmandat etappi punktitabelit juhtinud Ott Tänak jäeti seekord alles neljandale kohale.

"Võistlus sujus seekord probleemivabalt ja esimene võit absoluutarvestuses on igati rõõmustav," nentis meistrivõistluste uus liider Remmak.

"N-rühmas on praegu konkurents niivõrd tihe, et taoline äge rebimine tiitli pärast käib tõenäoliselt kuni viimase etapini."

Tõepoolest, iga etapi järel on meistrivõistlustel vahetunud liider. Punktitabeli esiots N-rühmas on aga Viru ralli järel järgmine: 1. Margus Remmak 37 punkti, 2. Ott Tänak 33 p., 3. Margus Murakas 33 p., 4. Janis Vorobjovs 23 p., 5. Egon Kaur 18 p., 6. Ago Ahu 14 p.

"Tänases konkurentsis maksab iga viga end rängalt kätte ja seda mitte ainult üksikutel etappidel, vaid ka kogu meistrisarja silmas pidades," tõdes ka Murakas.

Tasub märkida, et Viru ralli üheksal kiiruskatsel saavutasid katsevõite koguni kuus erinevat sõitjat.

Suures A-rühmas jätkab meistrivõistluste liidrina Aivo Hintser, kes seekord oli sunnitud leppima teise kohaga. Klassivõit kuulus Viru rallil Slava Popovile, kel oli seni kirjas vaid kaks katkestamist. Punktitabelis hoiab teist kohta Jaanus Murakas.

"Need võidupunktid olid hädavajalikud ja nüüd võin tänu esikohale taas mõelda ka mullu saavutatud meistritiitli kaitsmisele," rõõmustas Slava Popov.

Kuni kaheliitriste autode klassis jätkab meistrivõistluste liidrina Arvo Ojaperv, kellele Viru ralli lõppes kahjuks katkestamisega. Võidupunktid teenis seekord Aigar Pärs, kellele järgnesid Kaspar Koitla ja Reiko Lempu.

PM Online
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
AS
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1555
Liitunud: 14 Okt 2005, 19:30
Asukoht: Tartu
Has thanked: 1

Postitus Postitas AS »

Publiku kohta ka midagi positiivset! :D

Seda tõesti ei juhtu just päris tihti ja ma arvan, et Lõuna Eestis saab see jälle vastupidise kaja!

Viru autoralli ametnik kiitis pealtvaatajaid
http://www.rally.ee/?a=a009&b=6597
kristjanmust
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Postitusi: 470
Liitunud: 06 Juul 2008, 11:09

Postitus Postitas kristjanmust »

Peab tõdema, et publik tõesti oli viisakas. Ma vb käisin sellistes kohtades, aga mina lällavaid täis inimesi ei näinudki. Ise üritasin ka põllumeeste maad mitte talluda. :)
Vasta