Lepime sellega, et Ogier võitis hea autoga 4 tiitlit, aga Latvala ja Mikkelsen ei võitnud hea autoga ühtegi tiitlit.ottmartens kirjutas:Lepime sellega, et Ogier ei oska autot hinnata. Toyota on tegelikult kiire (Latvala tõestas)
Lepime sellega, et Hyandai on ehitanud kiirema masina (hetkeseisuga kahe etapi põhjal)
Lepime sellega, et Ogier ei valitse seda aastat (sõidab M-spordiga)
Lepime sellega, et Otile antakse kasutatud käigukaste ja kogu investeering läheb Ogieri peale, sellepärast üks Ford töötab murevabalt ja teine mitte
Lepime sellega, et 4 aastat oli VW hooaeg ja see VW oli lihtsalt üks hästi ehitatud auto, mis sõitis kiiresti ja Ogier pole kõige andekam MM-sarjas sõitja, kuigi tal on 4 tiitlit
Minul on tekkinud selline arvamus tänavusest hooajast
Rally Sweden 2017 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden 2017 Day 1
Re: CTR
Mis uus suurem tiib? Ei saa lambist homologeeritud asju muuta. Mingi vale info sulCTR kirjutas:Võrreldes montega uus suurem tiib ja probleemid.. ehk siis oleks pidand äkki rohkem testima seda täiskiirustel..?
Ma ei kuulnud, kas Veibyl oli mingi apsakas? Top 3 WRC2's tõsine skandinaavia maavõistlus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: CTR
Kus seda õeldi et suurem tiib. Nägin üht pilti kuid see võis lihtsalt pildi moonutus ollaCTR kirjutas:Võrreldes montega uus suurem tiib ja probleemid.. ehk siis oleks pidand äkki rohkem testima seda täiskiirustel..?
-
- Rallifoorum 24/7
Ostsid M-spordilt auto ja ostavad juppe, jooksutavad ise.
Tiib on sama jah, see planetmarcuse pilt oli niisama lollitamiseks.
Viimati muutis -huviline2-, 10 Veebr 2017, 15:13, muudetud 1 kord kokku.
Kiirused on ikka väga suured, peab Latvala kombet ka vaatamaviplala kirjutas:Hännineni masin SS5 lõpus
Nagu seisab jah, äkki gps valetab! (hakkas ikka liikuma õnneks )Pelmeen1 kirjutas:Kas Ott seisab ülesõidul või mul gps kokku jooksnud?
Viimati muutis vaana, 10 Veebr 2017, 15:16, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Veiby: "I spun just a couple of hundred meters before the finish.miro kirjutas:Ma ei kuulnud, kas Veibyl oli mingi apsakas? Top 3 WRC2's tõsine skandinaavia maavõistlus
-
- Rallifoorum 24/7
CTR
Okei, siis sry vale infi eest.-huviline2- kirjutas:Ostsid M-spordilt auto ja ostavad juppe, jooksutavad ise.
Muidu selle sama siin jagatud pildi põhjal kirjutasin.
-
- Rallifoorum 24/7
DELFI VIDEO: Urmo Aava: Oti jätkuvad probleemid panevad mind muretsema - neutraalilt kurvidesse pidurdamine on sõitja õudusunenägu
http://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/del ... d=77192580
DELFI ROOTSIS: Tänak: probleem käigukastiga tegi sõitmise küll keerulisemaks, kuid me ei kaotanud liidrile seepärast 20 sekundit
http://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/del ... d=77191714
http://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/del ... d=77192580
DELFI ROOTSIS: Tänak: probleem käigukastiga tegi sõitmise küll keerulisemaks, kuid me ei kaotanud liidrile seepärast 20 sekundit
http://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/del ... d=77191714
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Ott pani minema nüüd, ei tea mis kamm jälle nüüd oli...ma ei imesta kui siit ka trahv saadakse
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kuulsid mis Madsil juhtus ja teipisid tagatiiba tugevamini kinnivaana kirjutas:Nagu seisab jah, äkki gps valetab! (hakkas ikka liikuma õnneks )Pelmeen1 kirjutas:Kas Ott seisab ülesõidul või mul gps kokku jooksnud?
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Latvalal tuleb pressure peal hoida. Latvala natuke labiilse närvikavaga ja võib eksida kui pressing peale pannakse. Seda on minevik näidanud
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jari seisis seal samas natuke eespool. Eks tahtsi seekord natuke privaatsust.soca kirjutas:Ott pani minema nüüd, ei tea mis kamm jälle nüüd oli...ma ei imesta kui siit ka trahv saadakse
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Ju vist aga tundub, et navi viga, sest nüüd kimab kõigist just kui mööda.Milor kirjutas:Kuulsid mis Madsil juhtus ja teipisid tagatiiba tugevamini kinnivaana kirjutas:Nagu seisab jah, äkki gps valetab! (hakkas ikka liikuma õnneks )Pelmeen1 kirjutas:Kas Ott seisab ülesõidul või mul gps kokku jooksnud?
Minevik näitab, et belglane eksib ja Latvala saab kindla sõiduga teise koha.Kolin kirjutas:Latvalal tuleb pressure peal hoida. Latvala natuke labiilse närvikavaga ja võib eksida kui pressing peale pannakse. Seda on minevik näidanud
https://www.youtube.com/watch?v=kKyN-50 ... youtu.be&a WRC Highlights katsed 1-4
Camilli: "I spent 15km behind Brynildsen stuck to him." SS5
Camilli: "I spent 15km behind Brynildsen stuck to him." SS5