KrikU kirjutas:
markol kirjutas:
Need valitud vestid on antud hetkel (pildil) tööl. Ei tasu nii sapine olla.
Üldse mitte sapine. Millal töö tulemusi näha? Mõned toredad fotoseeriad on nähtud päevi hiljem, aga korralikumat videomontaazi on ainult Youtubest tulnud ja seda väga operatiivselt just publiku poolelt. Milline tuntud meediaväljaanne on korralikku video materjali jaganud operatiivselt? Kõik nad kindlasti Eesti Meedia omad ei ole. ERR ka väga põhjalikult ei tee. Kanal 12 Kairi Rondo palus ka pigem ise materjale saata
Tean, et tegelt karm asi kui ei saa leebet lasta kodu poole kui omal soovi on nagu amatöörid saavad endale lubada jne. Pigem ei sooviks vesti, aga viisakalt sooviks lugupidamist ka teiste suhtes.
Eks (foto-videotöö) tulemused avaldatakse ikka nädala jooksul erinevates meediaväljaannetes, meil ja ka naaberriikides. Ise ma jagan mõningaid momente suht jooksvalt ka näoraamatusse, seekord jäi interneti levi puudumise tõttu fotode laadimine pigem õhtusse (tööväline). Ajalehte läheb ju teinekord vaid pilt või kaks. Seda valivad toimetajad juba ise tehtud materjalist. Tuleb ka ette, et lehte ei jõuagi midagi. a'la olukord kus saadetakse pildistama aga konkreetne ekpiaaž ei jõuagi kohale. Ise tegin jooksvalt varem tehtud liikumisplaani mitu korda ümber just selle põhjal, et nood, keda pildistama saadeti olid tolleks hetkeks katkestanud. Hea kui on liikumisvabadust ja kiuslikud inimesed ei piira mööda sõitmist. Pühapäeval käisin kolmel katsel veokaid pildistamas, jõudsin kahel korral katsele vahetult ennem veokaid ja liikusin autoga lahkuvale rahvamassile vastu. Oi seda ohkimist oli palju, kuigi ma suht viisakas ja ei tolmuta ega kihuta kui rahvas teel.
Minu jaoks oli igati õnnestunud üritus, väga rahul korraldusega. Rahvamassid suht maksimumi lähedased. Kui üritus laieneb siis tuleb laieneda ka teistesse maakondadesse, valgub ka rahvas rohkem laiali. Ainuke suur küsimärk olid turvamehed katsetel. Ei oska või ei julge häält teha, või siis teevad vale koha peal. Kohati oli lausa hämming, aga no igal omad ülesanded. Banaani sõin ka raja ääres mitu korda, keegi pilti ei teinud?