Märtin jätkab järgmisel aastal!!!

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: Jaanus, KAIKUL, Strike, Erki, jagr

Suletud
Milor
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1685
Liitunud: 18 Juul 2004, 16:55
Asukoht: Roobuka

Märtin jätkab järgmisel aastal!!!

Postitus Postitas Milor »

Esmaspäeva hommik. Mänedžer Paul Turner võtab telefonitoru, kuid ei vasta küsimusele Märtini tuleviku kohta. «Ma tean vastust, kuid ei tohi seda avaldada enne Peugeot' meeskonna ametlikku teadet,» vabandab ta ja palub helistada pärastlõunal.

Lõplik otsus sündis esmaspäeva hommikul

Õhtu eel tuleb Peugeot' teade: Märtin otsustas mitte osaleda hooaja kolmel viimasel rallil seoses traagilise õnnetusega Suurbritannias, kus hukkus ta kaardilugeja Michael Park. Märtin jättis vahele ka Jaapani ralli, et võtta aeg maha ja pidada aru tuleviku üle. Peugeot' boss Jean-Pierre Nicolas tunnustas Märtini otsust ning nimetas kahel järgneval asfaldirallil Prantsusmaal ja Hispaanias meeskonna teiseks sõitjaks prantslase Nicolas Bernardi. Kes hakkab Austraalias lisaks Marcus Grönholmile Peugeot'd ohjama, pole veel teada, kuid ilmselt teeb seda rootslane Daniel Carlsson.

Selle hooajaga on siis selge, aga edasi? Ega Märtin kiivrit lõplikult nagisse riputanud?

«Sugugi mitte,» sõnab Turner, kel nüüd, Pärast Peugeot' teadet, võimalus rohkem rääkida.

Esmalt selgitab Turner, miks Märtin tänavu enam MM-sarjas ei osale: «Põhjusi oli mitu ja kõik nad koos tingisidki säärase otsuse, mille Märtin täna hommikul lõplikult vastu võttis. Esiteks: ei saa öelda, et Märtin poleks vaimselt valmis võidu sõitma. Vajadusel sõitnuks ta kindlasti. Aga kui oli võimalus pausi pidada, siis. Pole hea pärast traagilist õnnetust liiga kiiresti rajale naasta, sest juhtunu on veel värskelt meeles ning võib sõitu mõjutada.»

Teiseks, rääkis Turner, polnud head kaardilugejat hoobilt võtta: «Arvestasime paari mehega, kuid nad olid kahjuks kinni.»

Kolmandaks polnud Peugeot' seis MMil selline, et Märtin pidanuks kindlasti rooli istuma: «Matemaatiliselt võinuks Peugeot küll meeskondlikuks maailmameistriks tulla, ent praktiliselt mitte. Ja kuna tiim järgmisel aastal niikuinii MM-sarjast loobub, siis otsustas Märtin, et oleks parem puhata, taastuda ja valmistuda tulevaseks hooajaks.»

Tuleb kiiresti leida kaardilugeja ja tiim

Härra Turner, kas me võime kirjutada, et Märtin naaseb tuleval hooajal?

«Jah, ta tahab naasta. Tahab leida hea kaardilugeja, tugeva meeskonna, võita rallisid ja tulla kunagi Michael Parki auks maailmameistriks.»

Seega tuleb kiiremas korras leida kaardilugeja ja tiim.

«Nagu ma varem rääkisin, pean ma juba tükk aega läbirääkimisi,» tõdes Turner. «Kaardilugeja kandidaate on mitmeid ja ka tippmeeskondades on tühje istmeid.»

Teoreetiliselt on tühje istmeid kolm - üks Fordis ja kaks Misubishis, sest Škoda on kahtlane tiim, teab, kas jätkabki täis programmiga.

«Me ei välista ühtegi meeskonda, ka erameeskonda mitte, kuigi see pole siiski tõenäoline - Markko tahab võiduvõimelist autot,» kinnitab Turner. «Me ei jaga hetkel meeskondi headeks või halbadeks. Markko võib oma oskuste ja kogemustega palju korda saata. Peamine on see, et auto oleks kiire ja vastupidav.»

Lähima paari-kolme nädala pärast peaks mõndagi selguma, sõnab Turner hüvastijätuks.
Karmen
---
---
Postitusi: 975
Liitunud: 14 Juul 2003, 23:00

Postitus Postitas Karmen »

Viisakas oleks link ka lisada, http://sloleht.ee/index.aspx?id=183110&r=3

pealegi on sama teema juba olemas: viewtopic.php?p=72780&highlight=#72780
Kolin
Moderaator
Moderaator
Postitusi: 19363
Liitunud: 23 Veebr 2003, 12:43
Asukoht: Seal kus lõpeb asfalt
Has thanked: 2
Meeldimisi saanud: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Seega see teema lukku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Suletud