Sobib mulle, aga ma enne 23 ei julge lubada, et jõuan sõitma. Teeks siis nii, et täna Jaapan SS2 ei sõidaKrusa kirjutas:Ma olks siis täna ise RFi tubade tegia kui kellegil selle vastu midagist pole ? Lepiks enne kokku mida sõidamre ja millega ?
Sain aru, et täna Rootsi ja WRC ?
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tom, loomulikult astu ligi. See adapt oli vist 450.- ja ligipääs võrku suht lihtne.Tom kirjutas:Tuli selline mõte, et te kes te onlines paugutate võiksite teha mingil SSSil RFC Race OF Championsi. Peaks ka hankima omale adapteri ja teiega võidu sõita.
Eile saime viis sini-must-valget ritta, küll see kena oli
Eile oli päris lahe tõesti vaadata kuidas ühel katsel oli tõeline eesti lippude meri. Meid võiks seal veel rohkem olla. Eks ideaal oleks see, et kõik kes meistrikaid sõidavad sõidaks seal saaks trenni koos teha ja hiljem juba sõidaks siis meistikaid ka võrgus.
Aga vaevalt, et me sinna kunagi jõuame.
Samas on tore näha, et juba 5 meid seal on ja ehk tuleb veel juurdegi.
Ise alguses kahtlesin selles kas osta adapter või mitte, kuid nüüd ei kahetse küll. Hea lõbus sõpradega aega veeta.
Kui meid juba oleks kasvõi 8 siis saaks teha juba passwordiga toa, et ainult omad ligi pääseks.
Aga vaevalt, et me sinna kunagi jõuame.
Samas on tore näha, et juba 5 meid seal on ja ehk tuleb veel juurdegi.
Ise alguses kahtlesin selles kas osta adapter või mitte, kuid nüüd ei kahetse küll. Hea lõbus sõpradega aega veeta.
Kui meid juba oleks kasvõi 8 siis saaks teha juba passwordiga toa, et ainult omad ligi pääseks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Küsimus selle kohta, et kas seal valid ise riigi lipu mille all sõidab või see paneb selle su asukoha järgi?Krusa kirjutas:Tom, loomulikult astu ligi. See adapt oli vist 450.- ja ligipääs võrku suht lihtne.Tom kirjutas:Tuli selline mõte, et te kes te onlines paugutate võiksite teha mingil SSSil RFC Race OF Championsi. Peaks ka hankima omale adapteri ja teiega võidu sõita.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
ikka ise saad valida, aga ega seal neid valikuid vägapalju pole.Tom kirjutas:Küsimus selle kohta, et kas seal valid ise riigi lipu mille all sõidab või see paneb selle su asukoha järgi?Krusa kirjutas:Tom, loomulikult astu ligi. See adapt oli vist 450.- ja ligipääs võrku suht lihtne.Tom kirjutas:Tuli selline mõte, et te kes te onlines paugutate võiksite teha mingil SSSil RFC Race OF Championsi. Peaks ka hankima omale adapteri ja teiega võidu sõita.
Ega kui Markkot poleks, siis arvatavasti sini-must-valget me sealt ei leiaks. Huvi pärast sobrasin kõik läbi ja Baltiriikidest olime ainsad.
Ma olen ka kohal juba alates kella 6stKrusa kirjutas:Kas täna lammutame ? Kui, siis kes teeb ees tubasid ? Niisama naljamõttes võiks tubade tegia mõne vipsaka ka sisse visata a'la Küprose SS5 ?
Igaljuhul olen ma platsis...
Nu Krusa tee sa ise tubasi nagu eile. Pane kõikidest maadest katseid. Siis saab näha kuidas seal hakkama saame. Samuti võib katseid proovida ka tulevaste rallide omad ala korsika, saksamaa, kataloonia.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Eile oli päris lõbus jälle koos Krusa, Kait-1 ja Erryga lasta online.
Eriti fun oli Austraalias kus koos Krusa ja Kaitiga olime lõpuni koos
Samas soome SS5 oli üllatav see, et võitsin JWRC ga seal kõiki extreme autosi. See katse on ikka nii selge, et sealt veel paar sekki maha kui pikem käik ja siis peaks suht lagi ka olema.
Kuidas teistele tundus eilne?
Vaatasin, et ma kogusin eilse päevaga 96p. Pole paha saavutus
Peab harjutma veel kaua me sellel Xkliburil ikka ennast võita laseme.
See, et ma juba seal master staatusega olen on mulle täielik üllatus. See siis nagu ei sõltugi punktidest vaid sellest vist mitmendana katseid lõpetad üldarvestuses.
Eriti fun oli Austraalias kus koos Krusa ja Kaitiga olime lõpuni koos
Samas soome SS5 oli üllatav see, et võitsin JWRC ga seal kõiki extreme autosi. See katse on ikka nii selge, et sealt veel paar sekki maha kui pikem käik ja siis peaks suht lagi ka olema.
Kuidas teistele tundus eilne?
Vaatasin, et ma kogusin eilse päevaga 96p. Pole paha saavutus
Peab harjutma veel kaua me sellel Xkliburil ikka ennast võita laseme.
See, et ma juba seal master staatusega olen on mulle täielik üllatus. See siis nagu ei sõltugi punktidest vaid sellest vist mitmendana katseid lõpetad üldarvestuses.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P