Jänner Rallye 2006

Soome, Läti, Saksa, Belgia, Itaalia ja paljude muude maade meistrisarjadest

Moderators: Jaanus, Sparco

Post Reply
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Posts: 5671
Joined: Wed Jan 15, 2003 11:54 am
Location: seal kus ralli
Contact:

Jänner Rallye 2006

Post by Jaanus »

Uue hooaja esimene ralli toimub 05-06 jaanuar Austrias ja on ka Tsehhi meistrivõistluste etapiks. Traditsiooniline asfaldi ralli on äärmiselt keeruline lumiste olude tõttu ja mullu käisid lõpuks vist küll kõik osalejad vähematl korra kraavis.
Osalejate nimekiri on väga kirju. Number ühe all stardib uue Reb Bull Skoda meeskonna tiimipealik Raimund Baumschlager A-rühma Mitsuga. Teine mees rajal on Skoda erasõitja Jan Kopecky, kes seekord kihutab eelmine aasta valminud uue Fabia s1600 autoga. Kolmas on endine Skoda tehasesõitja Jani Paasonen, kes seekord liigub Octavia N-rühma autoga. Neljas on Tsehhi meister Vaclav Pech N-rühma Mitsuga. Kindlasti peab mainima ka 1984 aasta maailmameistrit Stig Blomquisti, kes seekord liigub A-rühma Mitsuga. JWRC-st tuttav Pavel Valousek liigub seekord veel JM Engineeringu Ignis s1600-ga. Stepan Vojtech ja Karel Trneny esindavad WRC autodega kihutajaid, autodeks vastavalt Peugeot 206 ja Skoda Octavia.

http://www.iq-jaennerrallye.at/rallye/F ... ye_web.pdf
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Posts: 5671
Joined: Wed Jan 15, 2003 11:54 am
Location: seal kus ralli
Contact:

Post by Jaanus »

Täna sõideti ralli esimene katse ja suure üllatusena on võistlust juhtima asunud tõeline vanameister Stig Blomqvist. Jani Paasonen on tublil neljandal kohal. Olgu märgitud, et tema N-rühma Octavia on kuuldavasti oluliselt lahjem oma Mitsubishi ja Subaru konkurentidest.

http://www.rallyetimer.com/rallye_home.do?rallye=1
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Posts: 5671
Joined: Wed Jan 15, 2003 11:54 am
Location: seal kus ralli
Contact:

Post by Jaanus »

Tänase päeva järel tõusis liidriks Raimund Baumschlager Mitsubishil. Vahe peamise rivaali Stig Blomqvistiga kärises seitsmenda katse järel koguni 55.9 sekundile, kuid päeva teisel poolel hakkas Stig liidrit kinni püüdma ja päeva lõppedes on nende vahe vaid 7.9 sekundit! Homme tuleb veel tihe rebimine nende kahe vahel ja ka kolmas mees Achim Mörtl on liidrist vaid 26.2 sekundit maas. Mind paneb jätkuvalt hammastama Stigi kiirus, mees saab tänavu 60 aastaseks, aga ikka leiab motivatsiooni kihutada ja väga kiiresti!

http://www.rally-vysledky.com/rallyspor ... ner/11.php
Märtinfänn
Diagnoos: rallisõltlane
Posts: 1864
Joined: Sun Jan 02, 2005 4:32 pm
Location: Elva

Post by Märtinfänn »

Jaanus wrote: Mind paneb jätkuvalt hammastama Stigi kiirus, mees saab tänavu 60 aastaseks, aga ikka leiab motivatsiooni kihutada ja väga kiiresti!

Müts maha mehe ees!!!
Frank
Rallifoorum 24/7
Posts: 3012
Joined: Mon Feb 17, 2003 1:45 pm
Location: Tallinn

Post by Frank »

Kui rääkida Stig'ist, mind huvitab miks ta ei võtnud osa viimasest USA ralli meistrikate rallist. Oleks ta selle mõnel punktikohal lõpetanud oleks ta olnud USA ralli meister.

Aga jah, mees on kiire.

Kahjuks ta katkestas 12. katsel tehniliste probleemide tõttu.
"Come on, you can see more than that"
Post Reply