Markko on oma otsuse teinud?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Tsiteerida võib mitut moodi...jens kirjutas:Muuseas Oti saadet meenutades jäi mulle üks koht meelde, millest ma hästi aru ei saanud. Nimelt ütles Märtin midagi taolist, et kuni 30 eluaastani võib sellise pulliga tegeleda. Seejärel võiks juba midagi tõsisemat teha. Et nagu mida - rallisõit polegi tõsine tegevus?
Näiteks ka nii (kahjuks ei ole eestikeelset sama hea näidet kohe võtta):
"Our company is skilled in many other areas that are never reported by the biased media."
"Our company is skilled in many other areas that are never reported by the biased media."
"Our company killed Mother Theresa."
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ilmselt on siis Märtini jaoks rallisõit olnud üks tore ja meeldiv meelelahutus. Üsna imelik olekski kui üks mõistlik inimene (mida Märtin selgelt tundub olevat) arvaks, et rallis ongi elu mõte.jens kirjutas:Muuseas Oti saadet meenutades jäi mulle üks koht meelde, millest ma hästi aru ei saanud. Nimelt ütles Märtin midagi taolist, et kuni 30 eluaastani võib sellise pulliga tegeleda. Seejärel võiks juba midagi tõsisemat teha. Et nagu mida - rallisõit polegi tõsine tegevus?
Seda vast on lihtsam mõista kui ühe eesti soost isiku soovi enda asukohaks määratleda NSVL.
-
jens kirjutas:Muuseas Oti saadet meenutades jäi mulle üks koht meelde, millest ma hästi aru ei saanud. Nimelt ütles Märtin midagi taolist, et kuni 30 eluaastani võib sellise pulliga tegeleda. Seejärel võiks juba midagi tõsisemat teha. Et nagu mida - rallisõit polegi tõsine tegevus?
Tema sõnul oli see tema jaoks ainult lõbu...
Hmm. Või nii. Ma saan Märtinist täiesti aru, kuigi natukene hämmastav on, et enamik rallisõitjaid viitsivad sellega tegelda kuni 40. eluaastani välja ja mitmed veel edasigi, kui vorm vähegi võimaldab. Rallisõit pole neile kas just elu mõte, aga sinna väga lähedale küll =) Ja paljalt "lõbu pärast" sõites juba sellisele tasemele ei jõua, et viis etapivõitu saavutada.
Seda vast on lihtsam mõista kui ühe eesti soost isiku soovi enda asukohaks määratleda NSVL.
IRW, mis see siia puutub?
-
- Kontakt:
Noh, inimeste prioriteedid on tihti erinevad.jens kirjutas:Hmm. Või nii. Ma saan Märtinist täiesti aru, kuigi natukene hämmastav on, et enamik rallisõitjaid viitsivad sellega tegelda kuni 40. eluaastani välja ja mitmed veel edasigi, kui vorm vähegi võimaldab. Rallisõit pole neile kas just elu mõte, aga sinna väga lähedale küll =) Ja paljalt "lõbu pärast" sõites juba sellisele tasemele ei jõua, et viis etapivõitu saavutada.
See "IRW" on lihtsalt võigas.
-
- Hooaja Rallivõlur
Ära nüüd kurjusta kohe. Tänapäeva noortele on nõuka aeg, pioneerid ja kõik muu sama kauge teema kui pärisorjus.KuriUss kirjutas:Noh, inimeste prioriteedid on tihti erinevad.jens kirjutas:Hmm. Või nii. Ma saan Märtinist täiesti aru, kuigi natukene hämmastav on, et enamik rallisõitjaid viitsivad sellega tegelda kuni 40. eluaastani välja ja mitmed veel edasigi, kui vorm vähegi võimaldab. Rallisõit pole neile kas just elu mõte, aga sinna väga lähedale küll =) Ja paljalt "lõbu pärast" sõites juba sellisele tasemele ei jõua, et viis etapivõitu saavutada.
See "IRW" on lihtsalt võigas.
Aga seisukohast, et peale 30-ndat ei sobi nagu enam ralliga tegeleda ei saa ka mina aru.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
Spordifookuse saatest meeldis enim Märtini fraas autoralli 5-minutilise trahvi ja poksi võrdluse kohta =)
Analoogilisi mõttekäike võiks tuua mujaltki:
- kümnevõistluses saab keegi mingil alal nulli, aga selle asemel antakse 200 punkti ala võitjast vähem;
- F1s keegi katkestab ning tema tol hetkel liidrile olnud kaotusele lisatakse lõpp-protokollis nt 5x niipalju sekundeid juurde, kui oli jäänud võistluse lõpuni ringe.
- kümnevõistluses saab keegi mingil alal nulli, aga selle asemel antakse 200 punkti ala võitjast vähem;
- F1s keegi katkestab ning tema tol hetkel liidrile olnud kaotusele lisatakse lõpp-protokollis nt 5x niipalju sekundeid juurde, kui oli jäänud võistluse lõpuni ringe.
Mida see Märtin siis selle trahvi kohta ütles?jens kirjutas:Spordifookuse saatest meeldis enim Märtini fraas autoralli 5-minutilise trahvi ja poksi võrdluse kohta =)
See kümnevõistluse paralleel on küll ju tobe: ühel ala nulli saamine kümnevõistluses ei välista osavõttu järgmisel alal. F1-s klassifitseeruvad ka ju sõitjad kes on läbinud 90% distantsist.
gaas on endiselt laiffi
-
- II järgu kommentaator
Kümnevõistluse "näite" mõte oli see, et sa võid ikkagi võita(tegelikult ei ole ju, sellise reegliga aga oleks).Erki kirjutas:Mida see Märtin siis selle trahvi kohta ütles?jens kirjutas:Spordifookuse saatest meeldis enim Märtini fraas autoralli 5-minutilise trahvi ja poksi võrdluse kohta =)
See kümnevõistluse paralleel on küll ju tobe: ühel ala nulli saamine kümnevõistluses ei välista osavõttu järgmisel alal. F1-s klassifitseeruvad ka ju sõitjad kes on läbinud 90% distantsist.
Ja F1s, et siis oleks võimalik täiesti vabalt näiteks teiseks tulla.
ahmi tolmu
-
Mulle jäi spordifookuse saatest kõlama noot, et MM tiitlini jõudmine sõltub paljudest asjadest, mida kahjuks piloot mõjutada ei saa.
Võib tekkida peaga vastu puud jooksmise tunne kui mingid insenerid "liiga targaks" osutuvad.
Ma arvan, et keegi meist ju ei kahtle, et Märtinis oli ja ehk on praegugi maailmameistri "materjal" olemas!
Võib tekkida peaga vastu puud jooksmise tunne kui mingid insenerid "liiga targaks" osutuvad.
Ma arvan, et keegi meist ju ei kahtle, et Märtinis oli ja ehk on praegugi maailmameistri "materjal" olemas!
-
Kas keegi oskab kommenteerida?
<Markko stardib 16-18 märtsini toimuval Portugali rallil. Veel stardib Martin Rauam. Mõlemad sõidavad:: Eesti Autospordi Liidu ühise Subaru-E.O.S. Rally Teami N-rühma Subaru Imprezadel.Märtinile loeb kaarti varem Alister McRaele lugenud David Senior.Ralli on kruusa ralli.
BS või mitte?
<Markko stardib 16-18 märtsini toimuval Portugali rallil. Veel stardib Martin Rauam. Mõlemad sõidavad:: Eesti Autospordi Liidu ühise Subaru-E.O.S. Rally Teami N-rühma Subaru Imprezadel.Märtinile loeb kaarti varem Alister McRaele lugenud David Senior.Ralli on kruusa ralli.
BS või mitte?