Põlva Ralli
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Põlva Ralli
Kust kohast kulgeb Põlva ralli rada, teab keegi? Tahaks vaatama minna, aga ei tea kuhu.
http://www.rally.ee/?a=a009&b=5137
http://www.rally.ee/?a=a009&b=5137
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
skahar kirjutas:teab keegi toimumisest vms infost?
lund ja külma ikka vähe...
ära muretse mis siin teada kui rallini üle kuu aja aega. jõuab veel külm tulla kah ja lumi. liiga palju mõelda pole kasulik. ralli toimub ikka tänase päeva seisuga. pole vähimatki põhjust miks see ära võiks peaks jääma
G.M. Racing
Erki kirjutas:Vabalt, Eesti oma Monte Carlo.Antilera kirjutas:et siis teeme ühe pika katse?Erki kirjutas:Vana Tartu-Võru maantee sobiks hästi.
ja kuidas sa seda ette kujutad kui tegu asfaltkattega? talveralli
Vot see võiks küll päris lahe katse olla vaatajatele aga kas ka sõitjad oleks sellega nõus???
-
Aga siiski eesti moodi kuna sellel maanteel saab katseid vaheldumisi teha niimoodi, et kõik sõidavad ühele poole ära ja siis katse teistpidi ja kõik sinna otsa jälle tagasi ja veelkord edasi-tagasi ja siis väike service park ja jälle kaks otsa edasi-tagasi. huvitav vorm tõesti. mäletan vanasti kui seal rallikad kihutasid sai puudeotsas istutud ja päris põnev oliErki kirjutas:Vabalt, Eesti oma Monte Carlo.Antilera kirjutas:et siis teeme ühe pika katse?Erki kirjutas:Vana Tartu-Võru maantee sobiks hästi.
ja kuidas sa seda ette kujutad kui tegu asfaltkattega? talveralli
G.M. Racing
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Selle vana võru tartu maantee võiks lihtsalt kolmeks jagada ja 2x läbi, ehk 6 katset(~70LK km'i)+Tartu linnkatsed2x4km+ Põlva linnakatse 2x4km+ Võru linnkatse 2x2.5km, mis koos ülesõiduga teebki 250km ja ca21km linnakatseid+70km maanteel kokku 91 - annab mõõdu täis küll - ai ma olen rahul
1 ring SS Tartu linn, ServisA, Tartu-Rebase
2 ring Liiva-Puskaru, Service B, SS Põlva
3 ring ServiceC, Puskaru-Parksepa, SS Võru
Parc ferme ja ralli lõpp Tartus
AutoralliSuurSõber
-
jube lennukad ideed tulevad ma vaatanskahar kirjutas:Selle vana võru tartu maantee võiks lihtsalt kolmeks jagada ja 2x läbi, ehk 6 katset(~70LK km'i)+Tartu linnkatsed2x4km+ Põlva linnakatse 2x4km+ Võru linnkatse 2x2.5km, mis koos ülesõiduga teebki 250km ja ca21km linnakatseid+70km maanteel kokku 91 - annab mõõdu täis küll - ai ma olen rahul
linnakatsetega on niigi talvel nii nagu on st neid raske teha ja see tartu võru maantee on kah selline kus üks lühike lõik huvitav. enamus ikka täispedaali laks. puskarust parksepasse sõita ei ole küll kohe kindlasti mõtet kiiruskatsena
nii et tuleb tõdeda et tegu pole parima ideega
G.M. Racing
-