aga seda ma ju küsisingiRasmus kirjutas:Ehk on ka praegu mõni põhjus-huviline2- kirjutas:keegi teab,miks murakat stardis pole,juba teist rallit järjest(esimene oli küll põhjusega )
Viru ralli 2006
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: kas
-
- Rallifoorum 24/7
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Kuuldavasti osad naabervallad ja teedeomanikud ei lasnud katseid teha, kuna eelmiste aastate häving on silumata.
Kahjuks on ka Kehala niisama läbitav. See, et Gross seal tasuta suppi jagab küll normaalseid pealtvaatajaid juurde ei too.
Hea oleks ikka mano o mano sõitu vaadata. Milleks see paarisrada siis üldse on???
Haltuura ma ütlen mehed, haltuura
Ma nüüd siis rallile
Kahjuks on ka Kehala niisama läbitav. See, et Gross seal tasuta suppi jagab küll normaalseid pealtvaatajaid juurde ei too.
Hea oleks ikka mano o mano sõitu vaadata. Milleks see paarisrada siis üldse on???
Haltuura ma ütlen mehed, haltuura
Ma nüüd siis rallile
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
See, kui üks mees väga hästi sõidab, ei tähenda seda, et ta konkurente kohe nõrgaks tuleks pidada. On hea, et Rainer Aus sai võimaluse näidata oma võimeid N-rühmas. Tihe konkurents sunnib kõiki pingutama. Rauam oli eelmisel rallil kiireim eestlane ja võttis MV arvestuses maksimumpunktid. Seekord jäi ta alla. Järgmine ralli võib jällegi vastupidi olla.aix kirjutas:Mul samuti Ausi üle siiralt hea meel ja kestvad kiiduavaldused siit poolt.
Nii vähese N klassi kogemusega ja juba esimene rallivõit.
Rauam peab ikka peeglisse vaatama ja tõsiselt mõtlema, et kas ta ikka väärib kohta EOS ralliteamis.
Sel hooajal on EMV sarjas N3 klassis käimas ehk viimaste aastate põnevaim heitlus. Võistlusradadele on tekkinud uusi autosid enam kui kunagi varem. Ei saa olla nii, et kõik iga kord võidavad. Tipus on kõik kõvad sõitjad ja võitja selgub ikkagi pärast Saaremaa rallit, kui punktid kokku liidetakse.
Ehk peaksid sa ikkagi ise peeglisse vaatama ja mõtlema, et kas rallisõpradele pakuks pinget see, kui üks sõitja teeks puhta platsi ja ülejäänud vaataksid võistlust raja kõrvalt? Sest mõnede nobedate näppudega netikommentaatorite arvates tuleks rajale lasta ainult need, kes järgmise etapi võidavad? Nii või?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ei sugugi mitte. Ma ei pidanud silmas,e t Rauam on vilets sõitja. Kui sa nii aru said siis sorry. Minu viga et halvasti seletasin. Lihtsalt pean Aus-i antekamaks sõitjaks ja ei midagi muud. Rauam on ikkagi sõitnud juba mitu hooaega (vist isegi 4, kindlalt ei tea) aga tulemusi pole. Ma oleks eelistanud sinna teami teiseks sõitjaks pigem Laur-i, kes küll lõhub autosid aga on kiire.Karmen kirjutas:See, kui üks mees väga hästi sõidab, ei tähenda seda, et ta konkurente kohe nõrgaks tuleks pidada. On hea, et Rainer Aus sai võimaluse näidata oma võimeid N-rühmas. Tihe konkurents sunnib kõiki pingutama. Rauam oli eelmisel rallil kiireim eestlane ja võttis MV arvestuses maksimumpunktid. Seekord jäi ta alla. Järgmine ralli võib jällegi vastupidi olla.aix kirjutas:Mul samuti Ausi üle siiralt hea meel ja kestvad kiiduavaldused siit poolt.
Nii vähese N klassi kogemusega ja juba esimene rallivõit.
Rauam peab ikka peeglisse vaatama ja tõsiselt mõtlema, et kas ta ikka väärib kohta EOS ralliteamis.
Sel hooajal on EMV sarjas N3 klassis käimas ehk viimaste aastate põnevaim heitlus. Võistlusradadele on tekkinud uusi autosid enam kui kunagi varem. Ei saa olla nii, et kõik iga kord võidavad. Tipus on kõik kõvad sõitjad ja võitja selgub ikkagi pärast Saaremaa rallit, kui punktid kokku liidetakse.
Ehk peaksid sa ikkagi ise peeglisse vaatama ja mõtlema, et kas rallisõpradele pakuks pinget see, kui üks sõitja teeks puhta platsi ja ülejäänud vaataksid võistlust raja kõrvalt? Sest mõnede nobedate näppudega netikommentaatorite arvates tuleks rajale lasta ainult need, kes järgmise etapi võidavad? Nii või?
Aga see on minu arvamus. ärge seda nüüd tõsiselt võtke. Targemad mehed on teami ees otsas ja küll nemad teavad ke on õige mees seal sõitma.
Kõik tegijad N3- es olid kohal ja said ka seekordse pildi oma ja vastaste võimetest. Kahju muidugi, et Georg Gross kogu ralli eelviimases kurvis natukene välja sõitis, sest klassi võit oli juba nagu käega katsutav. Aga eks see ole noorte asi, ei oska veel asju õieti hinnata.. Eriliti tublid olid aga liiga 2. noored, kes raske (raskeim Eestis - 4 katset ja ca 70 km) rally lõpetasid. Kuldar Sikk on mees, keda tasub eriti tänada, et on järelkasvu võtnud oma südameasjaks s. o. ELVA RALLIKLUBI.