Suhtu asjasse vähe rohkem huumoriga - poisil olid närvid pinges ja siis tuli täielik vabanemise hetk - isiklikult usun küll, et keegi seda liialt südamesse ei võtaKidrA kirjutas:Jah, seda võiks iga ralli korrata, siis on tulevikus VW's koht kindel, eks.johaan kirjutas:Vabandused vabandusteks, aga see f**k the VW's läheb ajalukku ja nii peabki suhtuma, ei ole neist keegi võitmatu!(Jan) kirjutas:http://sport.err.ee/v/autoralli/8844751 ... 714501683b
Oti eilne intervjuu peale 16 kiiruskatset.
Lotos Rally Poland 2015 Day 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Lotos Rally Poland 2015 Day 3
Olen tähenärija aga võrdsete punktide korral on Meeke siiski Evansist ees, sest Meeke'l on võit all see hooaeg.soca kirjutas:
Ja Tänakul on 40 punkti, mitte 39
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Vabandan ette ära, võtsin selle twitterist, pole minu tehtud, samuti peaks olema Ott Sordost ees sest Otil on poodium
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kustuta ära see sordol on 39 ja otil on 40 punni kokku.soca kirjutas:Vabandan ette ära, võtsin selle twitterist, pole minu tehtud, samuti peaks olema Ott Sordost ees sest Otil on poodium
Ott on juba punktidega Sordost ees. Vastavalt siis 40 ja 39. Selles tabelis pole arvatavasti arvestatud Tänaku ühte punkti, mis tuli Argentiinas.soca kirjutas:Vabandan ette ära, võtsin selle twitterist, pole minu tehtud, samuti peaks olema Ott Sordost ees sest Otil on poodium
-
- Rallifoorum 24/7
F*ck you forum users!
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Paddon üle ka hea meel, mees liigub päris kenasti edasi, kaks rallit järjest juba Hyundai meestest parimat sõitu teinud.
Kui ta nii jätkab, siis järgmiseks hooajaks kolib teise tehase Hyundaisse.(Jan) kirjutas:Paddon üle ka hea meel, mees liigub päris kenasti edasi, kaks rallit järjest juba Hyundai meestest parimat sõitu teinud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Oti kõrvale?Timur_P kirjutas:Kui ta nii jätkab, siis järgmiseks hooajaks kolib teise tehase Hyundaisse.(Jan) kirjutas:Paddon üle ka hea meel, mees liigub päris kenasti edasi, kaks rallit järjest juba Hyundai meestest parimat sõitu teinud.
Ma olen üsna kindel, et Neuville jätkab Hyundai esisõitjana.domaza kirjutas:Oti kõrvale?Timur_P kirjutas:Kui ta nii jätkab, siis järgmiseks hooajaks kolib teise tehase Hyundaisse.(Jan) kirjutas:Paddon üle ka hea meel, mees liigub päris kenasti edasi, kaks rallit järjest juba Hyundai meestest parimat sõitu teinud.
Jari-Matti Latvala @JariMattiWRC 1m1 minute ago
Want to congratulate @OttTanak for he’s performance! He drove really well & the fight was good! See you in Finland 4 the next round #WRC
Want to congratulate @OttTanak for he’s performance! He drove really well & the fight was good! See you in Finland 4 the next round #WRC
Kas keegi saaks vaadata kus kohas Latvala eksis. Km või aeg. Pikk autosõit Eestisse ees.
-
- Rallifoorum 24/7
Tänak FB: Thank you @JariMattiWRC, Really enjoyed a lot and I'm sure, we gave a good show. It will all start from zero again in few week!(Jan) kirjutas:Jari-Matti Latvala @JariMattiWRC 1m1 minute ago
Vaatasin ka oti viimast katse onboardi, jube ja eks õnn oli see mis neid ka teel hoidis.
Lovin' how @OttTanak expresses his sheer joy at being back on a #WRC podium. Nasty cough @desboroughj's got there!
https://twitter.com/RallyingUK/status/6 ... 2517645312
Päris hea tekst tekst tuleb mehel suust.
https://twitter.com/RallyingUK/status/6 ... 2517645312
Päris hea tekst tekst tuleb mehel suust.