11. Rally Turkey Marmaris 2018 DAY1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 11. Rally Turkey Marmaris 2018 DAY1
Mu pärast võikski selle ralli lõpetada 2 või 3 masinat, et ka kõige totumale jõuaks kohale kui mõttetu see loterii on.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
ära vinguKidrA kirjutas:Mu pärast võikski selle ralli lõpetada 2 või 3 masinat, et ka kõige totumale jõuaks kohale kui mõttetu see loterii on.
Marko aegadel oli mitu sellist rallit ja ei hädaladanud keegi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Vanasti olid autod ehitatud vastupidavusetappideks ka, mitte nii väga kiirusele ning vanasti olid mousse rehvid...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, lõpupoodiumile tulevad mehed jala, kuna masinatel rattad alt ära sõidetud ...
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Portugalis oli ka hull. 7 WRC autot ja siis juba R5 masinad.KidrA kirjutas:Mu pärast võikski selle ralli lõpetada 2 või 3 masinat, et ka kõige totumale jõuaks kohale kui mõttetu see loterii on.
Väga normaalne ei ole, kui WRC2 top4 mehed peavad samal katsel kõik rehvi vahetama, üks veel kaks rehvi korraga.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
seda on ka varem juhtunud, et WRC2 eimestel midagi korraga juhtubRalli.ee kirjutas:Väga normaalne ei ole, kui WRC2 top4 mehed peavad samal katsel kõik rehvi vahetama, üks veel kaks rehvi korraga.
Saan aru, et totu all, tundsid end puudutatuna?snakeplissken kirjutas:ära vinguKidrA kirjutas:Mu pärast võikski selle ralli lõpetada 2 või 3 masinat, et ka kõige totumale jõuaks kohale kui mõttetu see loterii on.
Valesti mäletad samuti. Markko oli kõige suurem selliste käkerdis-rallide kritiseerija.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Tänak on tõusnud juba kolm kohta
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Need, kes LIVe pilti jägivad siis kas, mõnda pealtvaatajat ka raja ääres näha on olnud.
Ma natuke nüüd vaatasin ei näinud kedagi. Aga muidugi pilt autokaamerast hüppas ka megalt, ehk sellepärast ei näinud.
Ma natuke nüüd vaatasin ei näinud kedagi. Aga muidugi pilt autokaamerast hüppas ka megalt, ehk sellepärast ei näinud.
2003. aasta Küprose rallil sõitis Märtin umbes kaheksanda koha peal kuni teisel päeval masin otsad andis ja kommentaar oli umbes selline, et "Ongi hea, et see jama nüüd läbi on. See pole mingi rallisõit."
Kui ma õigesti aru sain siis mõlemad Skoda mehed pidid 2 rehvi vahetama tol katsel. Võib olla kuulsin valesti.Ralli.ee kirjutas:Väga normaalne ei ole, kui WRC2 top4 mehed peavad samal katsel kõik rehvi vahetama, üks veel kaks rehvi korraga.
viplala kirjutas:Need, kes LIVe pilti jägivad siis kas, mõnda pealtvaatajat ka raja ääres näha on olnud.
SP tundus ka päris tühi olevat, võrreldes teiste rallidega
-
- Rallifoorum 24/7
Ärgem unustagem Paddonit veel!Vahula kirjutas:Tänak 5s
Vähe on vaja et tõusta 4 kohta
-
- Rallifoorum 24/7
ei tundnud, mõtlesin et fännid ei hädaldanudKidrA kirjutas:Saan aru, et totu all, tundsid end puudutatuna?snakeplissken kirjutas:ära vinguKidrA kirjutas:Mu pärast võikski selle ralli lõpetada 2 või 3 masinat, et ka kõige totumale jõuaks kohale kui mõttetu see loterii on.
Valesti mäletad samuti. Markko oli kõige suurem selliste käkerdis-rallide kritiseerija.
Aga, mina igatahes on selle poolt et sellised rasked rallid on ka kalendris. Tehnika ja võistlejad tuleb proovile panna. 300 km on ikka sprint võrreldes 20 aasta taguse ajaga.
Ai jah.viplala kirjutas: Ärgem unustagem Paddonit veel!
Aga asju juhtub. Vähemalt natukenegi parem stardipositsioon. Nüüd tuleb keerata teisele poole kruvi kui services tehtud sai. Äkki siis saab paremaks