hommikust ka minu poolt. ehk sa timole viitsid siia ka ajakava üles panna? mul endal hetkel nokitsemist ja küll oleks hea kui keegi selle siia üles paneks
Antilera kirjutas:hommikust ka minu poolt. ehk sa timole viitsid siia ka ajakava üles panna? mul endal hetkel nokitsemist ja küll oleks hea kui keegi selle siia üles paneks
LEG 1 : Karlstad - Hagfors - Karlstad
Friday 11th Februry 2005 : 07.35 - 19.39 600 km
7 Special Stages (106.5 km)
SS 1 Likenäs 1 (21.8 km) : 09.00
SS 2 Hara 1 (11.3 km) : 10.23
SS 3 Torntorp 1 (19.2 km) : 11.05
SS 4 Likenäs 2 (21.8 km) : 13.46
SS 5 Hara 2 (11.3 km) : 15.09
SS 6 Torntorp 2 (19.2 km) : 15.51
SS 7 Hagfors Sprint 1 (1.9 km) : 17.10
Service Park (A) - Hagfors : 11.51 (30') Service Park (B) - Hagfors : 17.40 (45')
tere kõigile, kuidas sealt mitsu lehelt need splitid endale ette saab...
olen kolanud läbi kogu saidi, aga mina splitte ei näe
vabandan ette rumalate küsimuste pärast
jolev kirjutas:tere kõigile, kuidas sealt mitsu lehelt need splitid endale ette saab...
avalehel on selline tekst:
LIVE SPECIAL STAGE TIMES
FOLLOW THE EVENT IN REAL TIME.
Click here for full stage and overall results, regular news updates after each group of stages and notes about the progress of all the crews. Data will be updated live as it happens.
jolev kirjutas:tere kõigile, kuidas sealt mitsu lehelt need splitid endale ette saab...
Ega mitsu lehelt minu teada saabki vaid katse lõpuaegu teada, splitte kahjuks mitte.
Ega mitsu lehelt minu teada saabki vaid katse lõpuaegu teada, splitte kahjuks mitte.
Tänane postimees viitab, et Markko Peugeotil olevat eile mingid mootoriprobleemid olnud, et seetõttu olevat "allaraputus" nii kehvasti läinud. On teadjamatel meestel selle kohta kinnitust?
Jälle täielik infosulg- wrc+ ei tööta, raadio ei mängi ja mitsu on ka "coming soon". Miks nad ometi neid süsteeme tööle ei saa. Ei kavatse küll sellisel tasemel wrc+ soetada.
sport.etv-s oli kirjas, et Märtin eriti ei rabelendki sel "allaraputusel"
Kui aga kellelgi õnnestub hankida splittide või raadio link, siis oleksin ütlemata tänulik ja usutavasti ei oleks ma ainus;)