Foorumiga ei saa ühendust
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYD'. (errno: 145)
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 159743, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('mul', 'tulis', 'ama', 'viga', 'ette', 'ning', 'nüüd', 'kogu', 'teema', 'kadunud', 'minu', 'jaoks')
Line : 251
File : /var/www/virtual/www.rallifoorum.ee/foorum/includes/functions_search.php
Mul tuli selline viga ette ja kogu teema läinud
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYD'. (errno: 145)
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 159743, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('mul', 'tulis', 'ama', 'viga', 'ette', 'ning', 'nüüd', 'kogu', 'teema', 'kadunud', 'minu', 'jaoks')
Line : 251
File : /var/www/virtual/www.rallifoorum.ee/foorum/includes/functions_search.php
Mul tuli selline viga ette ja kogu teema läinud
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mul loopis kah erinevaid SQL erroreid, seda siis postitamisel (postitas 3x) siis üritasin kustutada ja nüüd üldse teema kadunud. Kui otsima hakkasin siis uuesti SQL error.
Soovitan teil foorumi veriooni uuenda, suht ajast ja arust juba. "Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group" Praegu juba 3.0.8 väljas. Kindlasti on selles 2.0.11 palju BUG'e mis segavad foorumi tööd
Soovitan teil foorumi veriooni uuenda, suht ajast ja arust juba. "Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group" Praegu juba 3.0.8 väljas. Kindlasti on selles 2.0.11 palju BUG'e mis segavad foorumi tööd
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0