tean seda ja usun, et suudan ka seda..
aga palun kas nii saaks, et keset hooaega mingid suvalised liituda ei saa, kes aint ühe ralli sõidavad ja siis selle liiga nn nurka viskavad.. ühesõnaga paluks, et keset hooaega liituda ei saa
Seto01 kirjutas:oskab keegi öelda kas ma pean midagi juurde tsehhi pluginale tõmbama, et ungari omas mängida`? või kuda tolle asjaga om
Using other plugins beside of rallysimfans plugin
After solving car installation problem of the rallysimfans plugin, the plugin in not compatible with Wally's plugin any more. Parallel use is only possible if Wally's dll is removed from the plugins folder. After using the rallysimfans plugin Wally's plugin can restore into the plugins folder. Other plugins are no problematic. It works only if you set the restore cars to true in the plugins options.
Copy RBR kaust, et arvutis oleks kaks RBR mängu. Plugin kasutast eemalda tsehhi plugin ja installi (mäng2) Ungari plugin.
Tegin siis numbrid ka küljele (RBR-RFMV), kes tahab ka selliseid saada siis andku märku. Ise tegin endale praegu sellise skinni, number aga vist ootab vahetust. Võtsin masina ka eestisse arvele, teravam silm paneb ehk tähele
No eks ma olen ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid sõitnud, ikka korralikult ainult sellele mängule pühendanud, teisi mänge ei mängigi. Rooliks Logitech G27 ka..
Lithium kirjutas:No eks ma olen ikka kümneid tuhandeid kilomeetreid sõitnud, ikka korralikult ainult sellele mängule pühendanud, teisi mänge ei mängigi. Rooliks Logitech G27 ka..