WRC09 kirjutas:hetkel leitsin sellise teema ja minu arvamus selle kohta on et vahemalt WRC teemal et las olla hetkel selline nagu on
miks
2010, 2011 ja 2012 millal mina hetkel olen seda labiviinud on tulnud koguaeg ennustajaid juurde ja kui muuta teema asukohta siis ma ei nae selles midagi head sest inimesed kes kulastavad wrc uld teemat ei pruugi seda ennustust tahele panna kuskilt mojalt ennustuste teema alt ja see ei tule kasuks ennustamisele kui ka foorumile endale
mida rohkem liikmeid rallifoorumis seda parem koigile
Kuidas ennustamine foorumile kasulik on? (Küsin, sest see toodi põhjenduseks). Iseenesest muidugi väga tubli, et seda asja eest vead vabatahtlikult ja superäge, et meil nii palju "rallispetsialiste" on, kes kohvipaksu pealt rallitulemusi ennustavad. (Ennustamine ju igavesti tänamatu töö...
) Ja noh, kui inimesed lugeda oskavad, siis ma usun, et nad ikka leiavad "ENNUSTAMISE" alafoorumi alt ennustamise teema üles.
Pealegi ma olen üpris kindel, et ühelgi ennustamisgurul sellepärast ennustamata ei jääks, kui see teema kuskile mujale tõstetaks. Küll aga hoiaks see kokku nende inimeste aega, kes huvitavat ralliinfot foorumist lugeda tahavad, aga päevas 3x peavad lahti klõpsima teema, lihtsalt selleks, et veenduda, et keegi on jälle midagi ennustanud. Selleks ju alateemad ongi, et leiaks kiiremini üles end huvitavad teemad.
Iseenesest tõesti viimasel ajal selline lahmimine rallifoorumis toimuma hakanud, et piinlik kohe... Ei oska küll enamusi kasutajaid reaalse inimesega kokku viia, kuid loodan, et mul ei ole "au" isiklikult teatud kasutajaid tunda...