bugid
Moderaator: Jaanus
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: bugid
viimasel ajal lööb mulle ka seda tihti ette...busse kirjutas:Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /var/www/virtual/www.rallifoorum.ee/foorum/includes/emailer.php
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
http://www.phpbb.com/kb/article/explana ... 234-error/
kui ma ei eksi, siis tegelikult phpBB'st on ammu juba 3.x põlvkond väljas
kui ma ei eksi, siis tegelikult phpBB'st on ammu juba 3.x põlvkond väljas
See kuvatud error peakski sellega seotud olema. Eile õhtul sai tehtud muudatusi ja nüüd võiks justkui töötada, aga kindel ei saa enne olla kui on mingi aja vältel testitud.busse kirjutas:on asi minus või mitte, aga mingi viimane kuu pole enam teavitusi tulnud uutest postitustest teemades. vahetasin ka emaili et vb on seal kiiks..
See nii päris ei käi, et vajutad nuppu ja asi uus See vana phpBB töötab vägagi edukat. Probleem on pigem e-mailide seadistuses. Hetkel on foorumi uuendamisega seoses mõned plaanid, aga hetkel veel tähtaegu õhku viskama ei hakka. Püüaks hetkel esinevad mured ära lahendada ja siis vaatame, kuidas edasi liigume.
Andke aga julgelt teada, kui midagi kuskil päris õige ei paista. (Kella probleemile juba otsime lahendust)
Andke aga julgelt teada, kui midagi kuskil päris õige ei paista. (Kella probleemile juba otsime lahendust)
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
olen ka teinud omal ajal phpBB 2.X versioonist 3.X üleminekuid ja tuleb tödeda, et tegelikult see esmapilgul oli isegi lihtsam kui algselt tundus. Lihtsalt alati on möistlik vana backupida täislaksuga ja siis hakata upgreidimajohunn kirjutas:See nii päris ei käi, et vajutad nuppu ja asi uus See vana phpBB töötab vägagi edukat.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
peamiselt turvalisus on eeliseks. aga eks see ole point of viewjohunn kirjutas:Mis eeliseid selle upgrade'ga kaasnevad? Meiliprobleemi upgrade lahendada ei saa, kui probleem on serveripoolne, samas muud asjad töötavad praegugi väga hästi.
http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.php?f=59&t=3741
Saatsin kasutajele kirja ja sain sellise teate, kiri läks ikkagi teele.
Kood: Vali kõik
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to smtp.zone.ee:1026:25 (Connection timed out) in /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/smtp.php on line 109
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/smtp.php:109) in /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/page_header.php on line 482
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/smtp.php:109) in /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/page_header.php on line 488
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/smtp.php:109) in /data02/virt34202/domeenid/www.rallifoorum.ee/htdocs/foorum/includes/page_header.php on line 489
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Seoses kolimisega Modera masinast uude Zone serverisse võis esineda häireid. Praeguseks peaks kõik OK olema. Kui teil on probleeme, siis saatke kohe mail rauno@zone.ee. Saan operatiivselt asju tuunida.
Mina ei saanud terve Kreeka ralli ajal foorumisse sisse. Panin ExpatShieldi tööle, siis praegu saan. Korra ExpatShieldi disconnectisin, siis ei saanud jälle foorumis mitte ühtegi lehte avada, andis mingi veateate.
edit:enam pole Expat Shieldist ka abi, oma wifiga lihtsalt üldse ei saa.
Tegelt ka, mis nuss on, ma pean mingi naabri vaba wifit kasutama, et siia pääseda. Muidu ütleb firefox, et 502 Bad Gateway või tuleb see Modera consulting'u leht lahti. Või hoopis Not Found
The requested URL /foorum/posting.php was not found on this server.
edit:enam pole Expat Shieldist ka abi, oma wifiga lihtsalt üldse ei saa.
Tegelt ka, mis nuss on, ma pean mingi naabri vaba wifit kasutama, et siia pääseda. Muidu ütleb firefox, et 502 Bad Gateway või tuleb see Modera consulting'u leht lahti. Või hoopis Not Found
The requested URL /foorum/posting.php was not found on this server.