rally11 kirjutas:Kehvad uudised Kehalast! Vahi keeras auto peale hüpet mitu keerdu üle katuse ja auto maha kandmisele! Ise praegu viibitakse haiglas kontrollis!
Kuule mis sa patrad? Vahi auto nüüd küll maha kandmisele ei paista minevat,see et autol paar ratast puudu ja pagasiluuk ripakil ei tähenda,et auto vanarauaks. Teine asi on see,et auto oli niigi müügis ja nüüd omanik ei näe enam mõtet sinna raha alla panna ja lihtsalt loobub söitmisest[/quo
Ega mina midagi täpselt ei teagi aga sain lihtsalt info Teele käest!
rally11 kirjutas:Kehvad uudised Kehalast! Vahi keeras auto peale hüpet mitu keerdu üle katuse ja auto maha kandmisele! Ise praegu viibitakse haiglas kontrollis!
Kuule mis sa patrad? Vahi auto nüüd küll maha kandmisele ei paista minevat,see et autol paar ratast puudu ja pagasiluuk ripakil ei tähenda,et auto vanarauaks. Teine asi on see,et auto oli niigi müügis ja nüüd omanik ei näe enam mõtet sinna raha alla panna ja lihtsalt loobub söitmisest[/quo
No ma ei tea,kui sa täpselt ei tea siis ei tasu minu arust tolmu üles keerutada.
Side lõpp
Inimesed - see on foorum, mitte teadusleksikon. Jätke see üksteise nugadega torkimine.
Kas sõitjad on ikka terved?
Kiirus oli ilmselgelt suur tõesti...
kas ilm mängis ka loteriid sõitjaile? Tundus et osad sõidavad kuivas teistel kallab vihma pangega;)
Muide head pildid ja videod!
skahar kirjutas:kas ilm mängis ka loteriid sõitjaile? Tundus et osad sõidavad kuivas teistel kallab vihma pangega;)
Esimene voor oli ilm tuuline ja pilves. Umbes teise vooru keskel hakkas tibutama ja sadu muutus tugevamaks. Vooru lõpus sai ka vihm otsa ning edasi tuli kerget hoovihma ainult.
Gross ütles hüppe kohta, et see ei ole paigas. Varem võis täisgaasiga peale lennata, aga nüüd tuleb hüppel pidurdada. Järgmise aasta Viru ralliks lubas korda teha.
Aga Vahi hoog ja lend hüppel oli ikka meeletu.
Sõitmisest ei loobu, uus kere juba silmapiiril, sest sellel sai turvapuur kahjustada. Ehk juba talvel jälle rajal.