Kas Sinuga on rallirajal või ääres midagi põnevat või koguni naljakat juhtunud? Selle teema all saad seda teistega jagada, ole siis ralli pealtvaataja, sõitja või funktsionäär...
Istusin Gaz 51l tavalise tooliga kõrval istme koha peal ja maru lahe oli. Tehti sõitu nagu õigel rajal. Aga natu raske oli pidada kabiinis kinni. Ei olnud ju kinnitusi
Et mis vastutus? Roolis olles on võimalik asju hoida kontrolli all, sa usaldad kaardilugejat sada protsenti aga kui ta jääb hiljaks või paneb midagi nihu siis on sinul võimalus veel midagi teha. Aga kaardilugejal lasubki vastutus mitte stta kokku keerata.....
ma arvan,et suur vastutus on siiski mõlemal.. kuid veidi suurem siiski juhil.. tema hoiab autot teel ja see kuidas ta oma kaardilugejat usaldab on ka siiski tema teha.
Driver1 kirjutas:No jah. Éga kui see kaadilugeja ei jõua ikka öealda et ära lõika ja sa juba kivi otsas oled siis vist enam see autojuht kaa midagi ei tee
Samas on kaardilugeja asi õigeaegselt öelda, et ÄRA LÕIKA.
kui aus olla siis ise ei julge ma kõrval üldse istuda...kuigi tean et juht oskab sõita ja väga hästi aga ei tunne end ikka kindlalt...ise on ikka parem rooli keerata
ja kaardilugeja on ikkagi ka inimene nii et vigu teeb ka tema
olen 2 korda rallyautos kaartilugeja istmes istunud ,seda jääraja võistlusel . elamused on kirjeldamatud. seda peab ise proovima , hoopis teine maailm avaldub. kusjuures tegu oli eesti meistriga 2003 a.