Kui sinul sellise ebaspordimeheliku käitumisepeale Respekt tõuseb, siis see on kurb.snakeplissken kirjutas:Ei tea, mu respekt küll tõusis
Hästi tehtud
Oleks keegi teine nii teinud oleks ta "Ristilöödud"
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Kui sinul sellise ebaspordimeheliku käitumisepeale Respekt tõuseb, siis see on kurb.snakeplissken kirjutas:Ei tea, mu respekt küll tõusis
Hästi tehtud
Oleneb punktiseisust. Hetkel ma ise ei viitsi arvutada, aga parem on 1 punkt vähem saada kui Mehhikos 1 koht kõrgemalt startida. See 1 Rootsi punkt tuleb mitmekordselt Mehhikos tagasi.pelmeen10 kirjutas:huvitav kui oggy ja tänak oleks tiimikaaslased, kas siis oleks koos metsavahele keeranud
Kuidas saab miski ebasportlik olla kui see on reeglite piires? Ma arvan, et enamus oleks Ogieri asemel samamoodi käitunud. Kes ei oleks, on rumal lihtsalt.P2takac kirjutas:Kui sinul sellise ebaspordimeheliku käitumisepeale Respekt tõuseb, siis see on kurb.snakeplissken kirjutas:Ei tea, mu respekt küll tõusis
Hästi tehtud
Ja kui ott oleks nii teinud?P2takac kirjutas:Kui sinul sellise ebaspordimeheliku käitumisepeale Respekt tõuseb, siis see on kurb.snakeplissken kirjutas:Ei tea, mu respekt küll tõusis
Hästi tehtud
Siis oleks Antti oma trükimasina välja võtnud ja hakanud järjekordsest kaebust FIA'le kirjutama.snakeplissken kirjutas:Ja kui ott oleks nii teinud?P2takac kirjutas:Kui sinul sellise ebaspordimeheliku käitumisepeale Respekt tõuseb, siis see on kurb.snakeplissken kirjutas:Ei tea, mu respekt küll tõusis
Hästi tehtud
Väga hea, sellest tuleb välja, et Tänakul polnudki PS punkte vaja. Uskuge spetsialist kidrat, need kaotatud punktid tulevad Mehhikos mitmekordselt tagasi.Kolin kirjutas:
Tänak langes viiendaks. Mehhikos näeme rsk.
Miks mitte? Nii "värvikat" kuju ei ole enne nähtud ja ilmselt ei nähta ka tulevikus.StP kirjutas:Kas Antti on nüüd uus naerev Wilson mida peab igal võimalusel ära mainima?? Saage üle!
Kokkuvõtvalt kogu nv kassi saba alla. Aga vähemalt Mehhikos saab Ott korralikult positsioonit startida!
Kui loodus annab, siis on see ju suht hea positsioon Mehhikosse jah.Kolin kirjutas:
krt küll sa oled ikka jube tark.KidrA kirjutas:Väga hea, sellest tuleb välja, et Tänakul polnudki PS punkte vaja. Uskuge spetsialist kidrat, need kaotatud punktid tulevad Mehhikos mitmekordselt tagasi.Kolin kirjutas:
Kaks tegelast vaidlesid varem ma mäletan, et Lappi peaks Tänaku ja Latvala mööda laskma. Loodan, et nad õppisid midagi sellest rallist ja kidra ei pea järgmine etapp jälle neile seletama hakkama, et ei tule mingeid tiimikäsklusi : )