Ruutu kirjutas:
See, et Ott ei mõtle, ei tähenda, et fännid ei või lugeda. Või peame tegema/mõtlema nagu Ott?
Ei pea.
Samas ma arvan, et Ott Tänak teab kõigist fännidest kõige paremini, mida tähendab ralli reede lõuna ajal punktide lugemine ja fännid võiksid sellest midagi õppida.
... aga vahet pole, mida ma ütlen siin on kujunenud teatud trollide seltskond, kellele iga mu arvamus on kui härjale punane rätik. Õnneks ei lase ma ennast sellest häirida ja soovitan neile kõigile ennast minu kulul tühjaks laadida. On arvuti tagant lahkudes neil elu ehk vähem mustades toonides.
Kusjuures ma saan aru, et teema all peab siin foorumis iga sõna valima väga hoolikalt aga PMide puhul võib suust välja lasta mida iganes. Siin üks näide ühes ajugeeniusest ...
Sellel kodanikul on siin foorumis üle 17000 postituse.
Poisid, lepime ühes asjas kokku. Kui te ei suuda end talitseda ja ei suuda kuidagi siin teemas ära leppida, siis palun minge teemasse "delfinaarium" ja andke seal kuuma. Või kui sellest ka ei piisa, siis palun tehke endale teema Varia alla ja andke tuld seal. Teised rallifoorumi kasutajad ei pea saama karistada mingisuguse teievahelise risustamisega. See on Kataloonia ralli teema ning siin kõik kommentaarid, mis puudutavad antud rallit. Hetke teie teema on väga kauge sellest. Aitäh!
Ei saa aru vajadusest kogu aeg väljendada seda virtuaalpunkti meeldimist või mitte.
Ott ei loe punkte
A Ogier näe loeb https://m.postimees.ee/section/3337/6438823
Neuvill pole ka pinges väidetavalt
Reedesed päevad on näidanud, et Tänak suudab sel hooajal isegi eest startides kiiret sõitu teha. Muidugi pole ta esimesena startinud, (ja vaevalt seda ka enam teeb) aga iga punkt loeb praegusel hetkel, vahet pole kellega tegu. Liialt palju muutujaid, et sõitjatel oleks võimalik kalkuleerida.
Ma olen näiteks veendunud, et kui vahe esimeste meeste osas on väga väike siis viimasel päeval ja võib-olla isegi peale viimast katset läheb trikitamiseks, et mitte Austraalias teed puhastama minna.
Peakandidaat sellele on loomulikult Ogier, kellel on alati kõik läbi mõeldud.
Selgitage palun võhikule - asfaldile peaks ju eest startimine pigem eelise andma kuna tee muutub kurvide lõikemisega "prügiseks"? või kuidas vihm seda olukorda muutma peaks?
johaan kirjutas:Selgitage palun võhikule - asfaldile peaks ju eest startimine pigem eelise andma kuna tee muutub kurvide lõikemisega "prügiseks"? või kuidas vihm seda olukorda muutma peaks?
Jah, kuivades oludes tõmbavad ees sõitvad autod kurve lõigates asfaldile kruusa, mis teeb tagumistele sõitmise keerulisemaks. Kui sajab vihma on olukord tagumiste jaoks veel hullem, sest kruusa asemel tõmmatakse teele muda.
johaan kirjutas:Selgitage palun võhikule - asfaldile peaks ju eest startimine pigem eelise andma kuna tee muutub kurvide lõikemisega "prügiseks"? või kuidas vihm seda olukorda muutma peaks?
Nimelt on Hispaanias katsetel suhteliselt laiad ja korras teed, kus väga ei lõigata või kui, siis teeääred on korras ja väga palju mustust peale ei keeruta.
Vahula kirjutas:Kahju et ühe inimese lolli jutu pärast ei taha siia foorumise enam midagi kirjutada ega lugeda. Õnneks on küll inoreeritavate kasutajate nimekiri aga ikkagi.
Aga tõmba siis uttu ja postita oma virtuaalseid punkte kuhugi mujale
Õnneks on olemas ka konkureeriv Foorum. Kui Adminid ja Moded aru ei saa et meeldiva keskkonna hoidmiseks tuleks üks probleemne inimene eemaldada siis las ta olla. Jätkub selle foorumi allakäik.
Pakaa ja aidaa.