Autovahetused
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Jah see Golf rändas Lätti, nüüd on ta taas müügis:
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... ls&id=5937
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... ls&id=5937
-
Kui Talna ralliks autot valmis ei saa, siis on ikka miskit kohe väga viltu, tänaseks on seda masinat ehitatud 3 kuud ja selle nädala lõpuks peaks olema uus värvikiht peal, siis veel vaja kokku lappida, nii et lootus on auto valmis saada aprilli alguseks. ja nulli vast enam ei sõida, ikka A5-F2Küsimus Sulle siis kohe, kas auto valma selleks ajaks? Ja võtad ikka F2's osa, või teed veel ühe ringi nulli?
-
- Hooaja Kaval Ants
http://www.rally.ee/?a=a022&b=9718&p=1
ka see on mingi uus auto ja tundub korralikult ehitatud.......kas keegi teab kelle oma ?
ka see on mingi uus auto ja tundub korralikult ehitatud.......kas keegi teab kelle oma ?
See auto on jah Soomest rinka autona toodud ka minu teada. Täpset omanikku ei tea, aga naised saunas rääkisid, et vist keski Kehala ringi tegelase oma?
Tunnen aga hästi seda tegelast, kes seda autot siin Eestis ralliks kohandas ja olen seda ka oma käega katsunud - päris korralik auto on
Tunnen aga hästi seda tegelast, kes seda autot siin Eestis ralliks kohandas ja olen seda ka oma käega katsunud - päris korralik auto on
Äkki hakkan millagi ka kiiresti sõitma :p
-
- IV järgu kommentaator
Minu teada peaks see viimati Hr.Kasakule kuuluma ja tema poeg pidi sellega sõitma hakkama.RS kirjutas:See auto on jah Soomest rinka autona toodud ka minu teada. Täpset omanikku ei tea, aga naised saunas rääkisid, et vist keski Kehala ringi tegelase oma?
Everything is possible in this buisness(M.Grönholm)
-
- IV järgu kommentaator
- Kontakt:
natuke eesti piiridest väljas uudis aga mõtlesin et mainin siiski ära.
noor läti rallimees Neiksans (eelmine aasta pani L-E rallil matsu,video www.zone.ee/ceesu) on endale soetanud Ford puma super 1600. päris huvitav uudis minu meelest.
lubas tulla suvel lõuna-eesti rallile sõitma. kui aava ja laur ka kohal on siis võib päris huvitavaks minna.
varsti panen ka pildi
noor läti rallimees Neiksans (eelmine aasta pani L-E rallil matsu,video www.zone.ee/ceesu) on endale soetanud Ford puma super 1600. päris huvitav uudis minu meelest.
lubas tulla suvel lõuna-eesti rallile sõitma. kui aava ja laur ka kohal on siis võib päris huvitavaks minna.
varsti panen ka pildi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Äkki tõstataks teemat-mis veel uudist on siin maarjamaal?
Viilo sai Starleti, VFTS lätimaale(millel mootor ka kohe tuksi keerati;); Keegi >Endel Kraas tuleb Talveks BMW Alpina'ga(huvitav kust see masin pärineb) ja mis on saanud Ausi ja Tänaku vanadest masinatest....
-nii palju tean mina.
Viilo sai Starleti, VFTS lätimaale(millel mootor ka kohe tuksi keerati;); Keegi >Endel Kraas tuleb Talveks BMW Alpina'ga(huvitav kust see masin pärineb) ja mis on saanud Ausi ja Tänaku vanadest masinatest....
-nii palju tean mina.
AutoralliSuurSõber