See Truuta heinamaa-parkla oleks võinud teoorias tegelikult väga hästi toimida, sest liiklus parklasse oli ühes suunas ja välja teist teed kaudu. Ilmselt selle üliaeglase liikumise tekitasidki tee ääres parkimisel nikerdajad, sest umbes 300-400m ennem parklat oli liiklus ladus ja parkla oli täidetud max 2/3 osas. Ilmselt kogu teeäärde parkinud rahvas ei oleks ära mahtunud, aga siiski.snakeplissken kirjutas:See on alati nii olnud, et suur osa pargib kuskil tee ääres 4-5 km kaugusele ja siis lastakse sealt jala edasi, kuigi parklas on veel ruumi.Tulevad järgmised ja vaatavad, et juba 5 km kaugusel tee ääres pargitud ja et nüüd küll enam edasi ei tohi sõita. Enamus nendest on vist pealtvaatajad kes ei tunne neid teid ja kohti.jan007 kirjutas:Mulle jäi silma üks kunstlikult tekkinud ummik, nimelt peale 5. katset liikusin Truutalt Alaküla kaudu Otepää-Kanepi teele ja olin pidevas autode rivis mis liikus üliaeglaselt. See rivi algas Alakülast. Vastu tuli tohutult inimesi jalgsi aga mitte autosid, kuigi Alaküla parklates ruumi tundus olevat. Tee läänepoolne serv oli kilomeetrite viisi täis pargitud ja vahetult enne maanteed olid mõned tarkpead parkinud ka teise teeäärde ehk tekitanud pudelikaela kust mahtus läbi ainult katselt lahkuv autorivi kuid 7. katsele minejad jätsid juba autosid maanteele ning jalutasid 5km kauguselt. Kui need mõned autod oleks seal idapoolses teeservas olemata olnud, siis poleks mingit probleemi tekkinudki. Kahju, et paar parkimishuligaani tekitasid sellise kunstliku ummiku ja vaeva sadadele inimestele. Võibolla parkimise keelumärgid teeotsas või mõni reguleerija oleks selle ära hoidnud.
Üldiselt jäi mulle aga mulje, et liiklus oli palju rahulikum kui eelmistel kordadel ja käituti palju viisakamalt kuigi rahvast oli ehk rohkem.
Kuigi Truutal oli meeletult vaeva nähtud ja vaatamiskoht üldiselt väga hea, jättis 5km läbimiseks kulunud 2,5h ikkagi kehvapoolse tunde.