Ma ei mäleta kumb see oli, aga Oti filmis üks neist mainis, et nad on koos 200+ päeva aastas ja võimalusel võetakse teineteisest puhkust ning mingit koos saunatamist ei ole.
Kas ma saan õigesti aru, et Sordo ja Lappi ei ole ajatrahvi senini endale võtnud, mis tähendab seda, et kui nad seda nüüd teevad siis nad PS punktidele ei kandideeri?
ElvisP kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et Sordo ja Lappi ei ole ajatrahvi senini endale võtnud, mis tähendab seda, et kui nad seda nüüd teevad siis nad PS punktidele ei kandideeri?
Neuville enne ütles, et peale rallit tegelevad selle asjaga.. ehk siis pakun, et vaatavad, kuidas PS välja tuleb ja siis võtavad piisava trahvi..
ElvisP kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et Sordo ja Lappi ei ole ajatrahvi senini endale võtnud, mis tähendab seda, et kui nad seda nüüd teevad siis nad PS punktidele ei kandideeri?
Neuville enne ütles, et peale rallit tegelevad selle asjaga.. ehk siis pakun, et vaatavad, kuidas PS välja tuleb ja siis võtavad piisava trahvi..
Hilinevad lõpus ajakontrolli? See oleks ülim ebasportlikus. Minu respekt nende suhtes kukuks kolinal. Aga kui saad käsu siis mis teha.
Hilinevad lõpus ajakontrolli? See oleks ülim ebasportlikus. Minu respekt nende suhtes kukuks kolinal. Aga kui saad käsu siis mis teha.
Alles nüüd? See susserdamine on ammu juba naeruväärne.
Tobe on lihtsalt see, et teleülekande lõpuks näidatav punktiseis ei vasta ilmselt reaalsusele ja see selgub alles siis kui Lappi ja Sordo ajakontrolli jõuavad.
ElvisP kirjutas:Tobe on lihtsalt see, et teleülekande lõpuks näidatav punktiseis ei vasta ilmselt reaalsusele ja see selgub alles siis kui Lappi ja Sordo ajakontrolli jõuavad.
no 99% peab arvestama koha võrra kõrgemate punktidega
Muidu on eesti keel kena kuulata spordi ülekannetes, aga Etv pealt seda kuulates, tahaks helistada selle venna eesti keele õpetajale. Jaaaaa ma tean, ei pea kuulama, võib vaadata wrc+ pealt, vaatangi... lihtsalt tahtsin emotsiooni kirja panna
snakeplissken kirjutas:Ralli on koguaeg ju nii olnud, tuleb ikka servisesse ka ennast vedada mitte ainult katse lõppu.
Just tänapäeva teleülekande huvides võiks ralli lõppeda viimase katse finishiga ja ilma selle viimase ajakontrolli tingimuseta. Eelnevad ajakontrollid võivad jääda nii nagu on.
jolev kirjutas:Muidu on eesti keel kena kuulata spordi ülekannetes, aga Etv pealt seda kuulates, tahaks helistada selle venna eesti keele õpetajale. Jaaaaa ma tean, ei pea kuulama, võib vaadata wrc+ pealt, vaatangi... lihtsalt tahtsin emotsiooni kirja panna
Sellele vastu Kanal12, Niinemäe:"Igasuguse laudauksega ei suuda see mees(Ogier) ka kiire olla."