WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC+
Jah. Adblock võta maha. See killib sisselogimsie akna ära.Kolin kirjutas:Kas keegi üldse saab sinna uude plussi sisse logida
lisaks on nüüd vist sisselogimine meiliga. Pidin passwordi reserttima ja sain siis sisse.
Ei tea. Viska aknast välja ja osta normaalne arvut. Rallit ei sõida ju Daciaga.Kolin kirjutas:Mac-il kust kohas ma selle leidma peaksOliverk kirjutas:Jah. Adblock võta maha. See killib sisselogimsie akna ära.Kolin kirjutas:Kas keegi üldse saab sinna uude plussi sisse logida
lisaks on nüüd vist sisselogimine meiliga. Pidin passwordi reserttima ja sain siis sisse.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
sama siin, eelmine aasta sai terve aasta ostetud, nüüd ütleb, et ei ole miskit olemas.onnokas kirjutas:Sain ka parooli muutes sisse. Olin eelnevalt juba konto aktiivseks teinud, kuid nüüd ütleb, et ei ole aktiivne. Ehk siis tuleb uuesti tasuma hakata?
Keegi teab, mis teha tuleb?
AutoralliSuurSõber
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Minul läbi Android äpi näitab, et aktiivne, chromis aga ütleb köhi pappi?Gevin kirjutas:Imelik, mul näitab profiili alt, et active. Kuigi viimati ostsin Novembris kuuks ajaks?
Tüüpidel läheb siin päris kiireks nende Bug'ide likvideerimisega.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Ei saa jälle aru kust wrc+ raha maha võtnud on. Suvel võttis kolm kuud automaatselt ise google play kaudu maha, mille ära tühistasin. Tavaliselt tellinud kuu, siis tühistanud automaatse maksmise. Saatsin hetkel neile meili, et kõik ära tühistada...
Mul sama moodi, Android ok ja PC tahab rahaMistral kirjutas:Minul läbi Android äpi näitab, et aktiivne, chromis aga ütleb köhi pappi?Gevin kirjutas:Imelik, mul näitab profiili alt, et active. Kuigi viimati ostsin Novembris kuuks ajaks?
Kuigi viimati maksin 13 jaauar neile raha. Imelik värk.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Jääb arusaamatuks, miks teha viimasel hetkel sellist muudatust ? Nii palju bugisid ja probleeme, mis tulevadki alati alles livesse minnes välja. Et kas tõesti pidi ralliga samal nädalal tegema siis selle muudatuse.
Noh ja muidugi suur suur reklaam et tuleb tohutu muudatus ja siis tulemuseks on kodulehe ümberdisainimine? Pisut veider. Aga loodan, et midagi hullu ikkagi ei juhtu ja pisiprobleemid saavad lahenduse:)
Noh ja muidugi suur suur reklaam et tuleb tohutu muudatus ja siis tulemuseks on kodulehe ümberdisainimine? Pisut veider. Aga loodan, et midagi hullu ikkagi ei juhtu ja pisiprobleemid saavad lahenduse:)
-
- Moderaator
- Kontakt:
StP kirjutas:Vaata Monte startlistiOliverk kirjutas:Rallit ei sõida ju Daciaga.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Mul cromes kõik toimib ilusti hetkel.Mistral kirjutas:Minul läbi Android äpi näitab, et aktiivne, chromis aga ütleb köhi pappi?Gevin kirjutas:Imelik, mul näitab profiili alt, et active. Kuigi viimati ostsin Novembris kuuks ajaks?
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Mul näitab ka appis et konto peaks aktiivne olema, aga kui näiteks onboard actioni lahti võtad tuleb error etteMistral kirjutas:Minul läbi Android äpi näitab, et aktiivne, chromis aga ütleb köhi pappi?Gevin kirjutas:Imelik, mul näitab profiili alt, et active. Kuigi viimati ostsin Novembris kuuks ajaks?