Ja üldarvestuses hetkel 19, pole paha.
Croatia Rally 2024
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Croatia Rally 2024
Mingi aeg enne hooaega räägiti, et WRC ralliraadio tuleb tagasi ja jutud. Kas ma pime või pole sellist asja?
Kehvem tunne sõita(auto osas), kui Montes.. oeh.
Fourmaux ütles, et oleks olnud vaja hard rehve(oli 6 softi).
Ogier ütles, et nende soft+hard oli hea valik ja.. et ainult kõik softid oleks kindlasti olnud vale valik.
Ja Tänak 5 softiga: Tyre choice was okay.
Loodame, et teiseks ringiks siiski tehakse mõistlikum valik..
Fourmaux ütles, et oleks olnud vaja hard rehve(oli 6 softi).
Ogier ütles, et nende soft+hard oli hea valik ja.. et ainult kõik softid oleks kindlasti olnud vale valik.
Ja Tänak 5 softiga: Tyre choice was okay.
Loodame, et teiseks ringiks siiski tehakse mõistlikum valik..
Ma julgeks pakkuda, et peale lõunat püüab Ogi Neuville kinni, sest siis pole tal enam seda esimesena startija eelist.
Üld siis peale nelja katset:
Üld siis peale nelja katset:
Siis saab ehk SS4 veidi rahulikumalt võtta, 45sek edu hetkel peale 3 katset..
Kuigi kui rütm sees, siis vb ongi see hea/õige kiirus..
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
SS kolm on JWRC teinud ikka korraliku laastamis töö. Neli meest katusel Hetkel Rometi edu teise koha ees 48,6 sekki
itelefon12 ja Chrome tegid mul ka imelikke trikke ja õnneks oli paista, et kellelgi ikka veel.
Esimest korda esineb.
Esimest korda esineb.
Vahepeal ei tulnud Jürgensoni splitti ja siis tuli jiba koos lõpuajaga.. Ei meeldi, kui niimoodi jamab vahepeal
Kõik hästi! Väga hea hommikune ring!
Edu 2. koha eest 56.8sek nüüd
Kõik hästi! Väga hea hommikune ring!
Edu 2. koha eest 56.8sek nüüd
Viimati muutis CTR, 19 Apr 2024, 13:31, muudetud 2 korda kokku.
Kirjutasin ka kasutajale Eraisik, et foorumi scripti või versiooni poolelt mingeid muudatusi pole tehtud. Kõik on täpselt nii nagu enne. Sai isegi ära jäetud foorumi scripti uuendamine kõige viimasele versioonile just sellepärast et olla eelnevalt 100% kindel, et see mingeid probleeme ei tekitaks.
Temal oli väidetavalt probleem lehel, kus oli see Youtube video mängijana, aga ka selle jaoks on kasutatud phpBB foorumi tarkvara ametlikku pluginat. Ei mingit omaloomingut.
Pildid näidatakse täpselt samamoodi nagu enne, ainult puhas css piirab piltide suurust. Ei mingit uut scripti selle jaoks.
Kasutan ka ise õuna ja Chrome ja mingeid probleeme pole täheldanud, seega hetkel täis müstika minu jaoks. Aga eks nuputan edasi...
Vahemälu või Browsing Datat oled proovinud ära kustutada? Äkki sul seal mälus mingid vanad andmed mis seda jama tekitab?
Ja alati kui on mingeid probleeme, võib mulle otse privasse kirjutada. Aitan alati hea meelega
Sorry, off Topicu pärast
Väga hea, nii peabki asju ajama.
P.S. Mul nii Galaxy telefonis, Galaxy tabletis kui ka arvutis, kõik Chrome, null probleemi.
Ei ole hommikuga kahjuks midagi muutunud, samas tempos Fourmaux'ga.. krt küll :/
Horvaatia ralli hakkab juba Monte Carlot meenutama
https://ralli.ee/ss5-tanak-katse-alguse ... peratuuri/
https://ralli.ee/ss5-tanak-katse-alguse ... peratuuri/
RedGrey sai 300eur trahvi, sest rehvimarkeerimise alal toimetas Linnamäe auto juures ühe asemel kaks mehaanikut. Kraagi sõnul oli tegu liiga agara inimesega
Veel offtopicut:
Kas see musta tausta võimalus on uus asi või ma pole lihtsalt varem tähele pannud? Igatahes mõnus (Y)
Kas see musta tausta võimalus on uus asi või ma pole lihtsalt varem tähele pannud? Igatahes mõnus (Y)
Selle ma lisasin suht hiljuti, Kolini soovil
Muid asju, mida tehtud saab lugeda siit: viewtopic.php?f=27&t=6295&start=40
Neid Rally2 klassi Fiestasid niigi ainult 2tk Horvaatia rallil ja ühe neist, Eamonn Bolandi võistlus lõppes sedasi
Foto: Mirek Hykyš
Foto: Mirek Hykyš