No ei saa ikka seda kiirust üles milles see probleem küll on ei taha uskuda et see argentiina mõjub veel kas ta siis tõesti tahab olla järgmine burns.....?
Markko andis katse lõpuga väga palju ikka Loebile ära. Aga pole midagi teha. Kui Loeb niisuguse tempoga jätkab siis on raske temale siin rallil vastu saada ilma, et ta vigu teeks.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
jussis kirjutas:No ei saa ikka seda kiirust üles milles see probleem küll on ei taha uskuda et see argentiina mõjub veel kas ta siis tõesti tahab olla järgmine burns.....?
terve, mul ka siis lõpux internetiyhendus olemas, sest eile õhtupoole otsustas nett ära minna ja tagasi tuli alles just praegu. Loomulikult jäid ka kõik ralliennustused tegemata . Natuke oma viga ka mis ma jätan nende tegemise viimasele minutile
Loeb on raju katse lõpu teinud. Juba kolmas katsevõit järjest tulemas, kui just Bosse mingit lisa powerit ei kasuta. Sebile tundub, et istub see ralli ja mees läheb nüüd juba püüdma ralli võitu.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
jussis kirjutas:No ei saa ikka seda kiirust üles milles see probleem küll on ei taha uskuda et see argentiina mõjub veel kas ta siis tõesti tahab olla järgmine burns.....?
Mis Burnsil viga? Maailmameister ja puha
Seda küll aga tema viimane hooaeg ju mis ta sõitis oli ju masendav kui mees sõitis tasakesi ja proovis igalt poolt ounkte korjata aga sellega rikkus oma maine ära kellegile ei meeldi ju rallimees kes sõidab vaikselt ja tahab olla mingi matemaatik kes igalt poolt punkte korjab. Minu jaoks on ikka rallimees see kes võidab mitte ei looda teiste katkestamise peale... sorry kui kellegil teisel on teine arvamus aga see on minu ja eks teilgi kes te teisiti arvate on õigus..