CMR 2 plaat- miks krt ei tööta?
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
CMR 2 plaat- miks krt ei tööta?
sry guys...üks nihuke probleem on, et sain endale kirjutatud CMR 2 mängu, kuid plaat mingi aja pärast lakkas toimimast...milles võib probleem olla. Paned plaadi sisse ning kuni mängu käimapanemiseni toimib kõik laitmaltult (s.t. algvideot jms näitab),peale seda tõmbab justkui arvutil n.ö.hinge kinni- plaat keeldub keerlema hakkamast.
Ok, loodan abile.
Ok, loodan abile.
Never argue with an idiot, he/she will bring you down to their level, and beat you up with experience....
-
- IV järgu kommentaator
crackiga ma üritangi lahti saada aga no good
Aga kui mäng Kazaast tõmmata (arvamused kui tõenäoline see on), kuidas siis peale downlowdi nende failidega edasi käituda. Ühesõnaga kuidas ja kuhu. Sry, et asjatundjatele nihukeste labaste kysimustega tyli teen...
Palun kirjeldage (WinZipi kazaast tõmmates ple vaja vist?), oleks ylimalt tänulik!
Aga kui mäng Kazaast tõmmata (arvamused kui tõenäoline see on), kuidas siis peale downlowdi nende failidega edasi käituda. Ühesõnaga kuidas ja kuhu. Sry, et asjatundjatele nihukeste labaste kysimustega tyli teen...
Palun kirjeldage (WinZipi kazaast tõmmates ple vaja vist?), oleks ylimalt tänulik!
Never argue with an idiot, he/she will bring you down to their level, and beat you up with experience....
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kuidas kunagi, ma olen Kazaast vist kõike saanud, nii norm asju kui ka väga palju praaki, millega midagi teha ei ole.tax kirjutas: Mina olen kazaast küll vähemalt 2 asjalikku faili saanud, mis ka toimisid.
Sellele probleemile ma muud lahendust ei oska pakkuda, kui hankida näiteks mõni töötav plaat. Kazaas liigub igasuguseid faile