Hooaegade ennustuste võitjad
Moderaator: Jaanus
Hooaegade ennustuste võitjad
See jutt vast nüüd ennekõike foorumi juhtkonnale.
Mul siin tekkis selline mõte välja pakkuda, et äkki teeks sellise asja, et need erinevate sarjade ennustuste võitjate tiitlid jäävad võitjaile alles. Ainult, et lisandub hooaja aasta number. Noh nii oleks minu puhul siis "2004 Hooaja Rallivõlur" vms. Sama F1, DTM ja Eesti sarjade ennustajate puhul. Pagunid võivad siis olla värskel võitjal. Nii foorumi üldpilt jällegi tiba huvitavam.
Mis arvate?
Mul siin tekkis selline mõte välja pakkuda, et äkki teeks sellise asja, et need erinevate sarjade ennustuste võitjate tiitlid jäävad võitjaile alles. Ainult, et lisandub hooaja aasta number. Noh nii oleks minu puhul siis "2004 Hooaja Rallivõlur" vms. Sama F1, DTM ja Eesti sarjade ennustajate puhul. Pagunid võivad siis olla värskel võitjal. Nii foorumi üldpilt jällegi tiba huvitavam.
Mis arvate?
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
See ei ole paha mõte. Aga see võiks olla sedasi, et see kes tiitli võidab saab pagunid peale ning eks tiitli omanikule jääks Peugeoti märgid ja alla tekst Rallivõlur 2004 või siis F1 Ekspert 2004. Kui seda muidugi raske teha ei ole. Aga eks juhtkond otsustab seda.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Hästi öeldud. Selles sõnapaaris ei ole midagi perversset.Erki kirjutas:Kui keegi selles sõnapaaris midagi perversset leidab, on ise pervert. Till kartulis - 100% põllumajanduslik termin ju.sziim kirjutas:Kes sel hooajal Till Kartulis ennustuse võidab, siis selle kasutaja alla pannakse sõnapaar "till kartulis" ?
Nagu mingi pervert
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
kasutajanime alla võiks tulla see tiitel, mille kasutaja just võitis. Kui keegi võidab 2 ennustusmängu, siis saab tiitlid teineteise alla panna.
Varasemad karikad võib ka nime alla panna, kuid siis tuleks üks tühi rida vahele jätta, siis alles tuleks liitunud, postitusi ja asukoht.
Nt.
mrali
*F1 ekspert 2005*
*DTM proff 2005*
Rallivõlur 2004
Varasemad karikad võib ka nime alla panna, kuid siis tuleks üks tühi rida vahele jätta, siis alles tuleks liitunud, postitusi ja asukoht.
Nt.
mrali
*F1 ekspert 2005*
*DTM proff 2005*
Rallivõlur 2004
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ka see ei ole paha mõte.kakuke kirjutas:Ma arvan, et asi läheb karmilt kirjuks, kui neid tiitleid liiga palju saab. Kui just tahate neid demonstreerida, siis võiks selleks kasutada oma allkirja ridu.