Urmo Aava tegemised 2006
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mis see vanusepiirang seal JWRCs on? Ning kui vana Urmo on?
Ausalt öeldes pole Urmo sel aastal teistest juunioritest eriti silma hakanud. Oleks ma mõni meeskonnapealik, ei valiks ma järgmisel aastal Urmot. Kuid olles eestlane, siis loodan, et kuhugi meeskonda ta ikka saab ning kunagi ka WRCsse.
Urmo Aava on palju ära andund rehvipurunemiste tõttu. Kuid seda ei saa ju alati ka ebaõnneks pidada. Pigem tuleks veidi sõidustiili muuta.
Ausalt öeldes pole Urmo sel aastal teistest juunioritest eriti silma hakanud. Oleks ma mõni meeskonnapealik, ei valiks ma järgmisel aastal Urmot. Kuid olles eestlane, siis loodan, et kuhugi meeskonda ta ikka saab ning kunagi ka WRCsse.
Urmo Aava on palju ära andund rehvipurunemiste tõttu. Kuid seda ei saa ju alati ka ebaõnneks pidada. Pigem tuleks veidi sõidustiili muuta.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Miks ei ole silma hakanud.Tegi oma vana Suzukiga tehase Suxukidele silmad ette nii mis tolmas.Minu arust oleks tal vaja ainult head võimalust.Aga kas ta seda ära ka suudaks kasutada.sziim kirjutas:Mis see vanusepiirang seal JWRCs on? Ning kui vana Urmo on?
Vanusepiirang on minu arust 28 ja Urmo on sündinud 2 February 1979 ,siis on ta ju nagu...mhhh..... 26 vist
-
- Moderaator
- Kontakt:
Minu meelest on Urmo tänavu väga hästi sõitnud. Ok mees ei ole JWRC absoluutne parim piloot, aga näiteks Soome suure A rühma tänavusest meistrist ja tiimikaaslasest Kosti Katajamäkist oli ta stabiilsem ja kiirem pea igal etapil. Arvesse tuleb ju võtta ka see, et Montes Urmo finantsilistel põhjustel ei startinud, seega on ta sõitnud teistest ühe etapi vähem. Samas suutis ta auto lõpuni tuua igal rallil, peale Saksamaa, kus väga süütu "katus" rikkus turvapuuri. Kindlasti jäi palju ka testimise taha. Kusagilt jäi kõrvu, et hooaja teisel poolel Urmo ei testinud üldse, või siis minimaalselt. See on kindlasti suur miinus võrreldes C2 ja Swifti meestega.
Mina arvan, et Urmo võiks ühe hooaja veel JWRC-s kihutada, aga seda ainult parima autoga, kas siis C2 või Swift. N-rühma saab alati siirduda, seal ei ole vanus takistuseks. Samas võiks ka vähemalt üheks ralliks rentida WRC auto. Näiteks Kreeka sobiks selleks, kuna ei kuulu JWRC arvestusse järgmine aasta ja Urmol on sealt piisavalt kogemusi ja ka häid tulemusi - tänavu üks katsevõit ja kaks kolmandat kohta.
Mina arvan, et Urmo võiks ühe hooaja veel JWRC-s kihutada, aga seda ainult parima autoga, kas siis C2 või Swift. N-rühma saab alati siirduda, seal ei ole vanus takistuseks. Samas võiks ka vähemalt üheks ralliks rentida WRC auto. Näiteks Kreeka sobiks selleks, kuna ei kuulu JWRC arvestusse järgmine aasta ja Urmol on sealt piisavalt kogemusi ja ka häid tulemusi - tänavu üks katsevõit ja kaks kolmandat kohta.
-
Ma pakuks, et testida sai ta selle vana Ignisega kõvasti. Haanja kandis oli ta sage külaline. Või oli see lihtsalt trenn, mitte testimine. Parandage, kui eksisin.Jaanus kirjutas:Minu meelest on Urmo tänavu väga hästi sõitnud..... Kindlasti jäi palju ka testimise taha. Kusagilt jäi kõrvu, et hooaja teisel poolel Urmo ei testinud üldse, või siis minimaalselt.....
Omalt poolt pakuks, et tegu oli eduka aastaga. Soomes oli tegelikult kõva sõit ja kui seda Monte pausi poleks olnud......
rattaga on kah hea sõita
-
Ma vaidleks ka vastu,et ei ole testinud. Võru teedel tegi ka enne Saksat trenni.Jaanus kirjutas:Minu meelest on Urmo tänavu väga hästi sõitnud. Ok mees ei ole JWRC absoluutne parim piloot, aga näiteks Soome suure A rühma tänavusest meistrist ja tiimikaaslasest Kosti Katajamäkist oli ta stabiilsem ja kiirem pea igal etapil. Arvesse tuleb ju võtta ka see, et Montes Urmo finantsilistel põhjustel ei startinud, seega on ta sõitnud teistest ühe etapi vähem. Samas suutis ta auto lõpuni tuua igal rallil, peale Saksamaa, kus väga süütu "katus" rikkus turvapuuri. Kindlasti jäi palju ka testimise taha. Kusagilt jäi kõrvu, et hooaja teisel poolel Urmo ei testinud üldse, või siis minimaalselt. See on kindlasti suur miinus võrreldes C2 ja Swifti meestega.
eks seda teed tehti märksa sobivamaksErki kirjutas:Võru teedel pole Saksa teedega midagi ühist, see oli vast lihtsalt vormi hoidmiseks(et uuesti kiiresti sõitma hakates kartma ei hakkaks:P), asfaldikiiruse suhtes ei andnud see midagi.
ja kindlasti andis see midagi, muidu poleks sõitma tuldud. nii sama kartuse peletamiseks võib ju karti ka sõita
ja asfaldi trenni tehti ka põhja-eestis
-
-
- IV järgu kommentaator
Tänane Postimees kirjutab (kahjuks viitamata, kust info pärit):
Urmo Aava ja Kuldar Siku senine tööandja Suzuki tahab kahe aasta pärast liituda autoralli MM-võistluste WRC programmiga.
Veel pole otsustatud, millise mudeli baasil auto ehitatakse, kuid mootori katsetused juba käivad. Suzuki spordijuht Nobuhiro Tajima ütles, et Citroëni ja Peugeot’ lahkumine MM-sarjast pani ta vahepeal kulutuste mõttekuses kahtlema.
Kuna nüüd on Citroën teatanud, et naaseb 2007. aastal suurele karussellile ja hooaeg hiljem on lubanud tagasi tulla Hyundai, kõhklused hajusid.
Praegu võistleb Suzuki JWRC sarjas, üht tehasemeeskonna autodest tüürisid tänavu Urmo Aava ja Kuldar Sikk. Millises tiimis eestlased tuleval hooajal jätkavad, selgub lähipäevil.
Urmo Aava ja Kuldar Siku senine tööandja Suzuki tahab kahe aasta pärast liituda autoralli MM-võistluste WRC programmiga.
Veel pole otsustatud, millise mudeli baasil auto ehitatakse, kuid mootori katsetused juba käivad. Suzuki spordijuht Nobuhiro Tajima ütles, et Citroëni ja Peugeot’ lahkumine MM-sarjast pani ta vahepeal kulutuste mõttekuses kahtlema.
Kuna nüüd on Citroën teatanud, et naaseb 2007. aastal suurele karussellile ja hooaeg hiljem on lubanud tagasi tulla Hyundai, kõhklused hajusid.
Praegu võistleb Suzuki JWRC sarjas, üht tehasemeeskonna autodest tüürisid tänavu Urmo Aava ja Kuldar Sikk. Millises tiimis eestlased tuleval hooajal jätkavad, selgub lähipäevil.
Mälestades Michael Parki
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
http://www.rallye-magazin.de/index.php? ... ews_detail
Tegemist ilmselt Rallye-Magazinist pärineva artikliga,igatahes vastab selle jutu sisu üks ühele Postimehes valdatuga.Baasmudelit pole veel valitud,aga tõenäoliselt saab selleks koostöös Fiatiga tuleval aastal müüki tulev SUV.
Ning see artikkel kinnitab ka,et Hyundaid tuleval aastal tagasi oodata pole.
Tegemist ilmselt Rallye-Magazinist pärineva artikliga,igatahes vastab selle jutu sisu üks ühele Postimehes valdatuga.Baasmudelit pole veel valitud,aga tõenäoliselt saab selleks koostöös Fiatiga tuleval aastal müüki tulev SUV.
Ning see artikkel kinnitab ka,et Hyundaid tuleval aastal tagasi oodata pole.
-
- Moderaator
- Kontakt:
ETV andmetel on Urmol kindel pakkumine Suzukilt. 6 JWRC rallit, 2 Euroopa meistrivõistlute etappi ja üks ralli Eestis. Ka Citroen tunneb ta vastu huvi.
http://etvsport.ee/index.php?0524827
http://etvsport.ee/index.php?0524827