Raamat "Ralliaasta 2005"

muud huvitavad teemad

Moderaatorid: Jaanus, Sport

Vasta
Karmen
---
---
Postitusi: 975
Liitunud: 14 Juul 2003, 23:00

Raamat "Ralliaasta 2005"

Postitus Postitas Karmen »

Reedel 9. detsembril esitleti järjekorras juba kolmandat Eesti rallispordi aastaraamatut "Ralliaasta 2005".

Ralliaasta 2005" on saadaval kõigis hästi varustatud raamatukauplustes hinnaga 300 krooni. Hulgiostuks (alates 4 tk) tuleks pöörduda raamatu koostaja poole aadressil vene@starman.ee.
Raamat teeb pildis ja sõnas tagasivaate kõikidele möödasaava aasta Eesti rallimeistrivõistluste etappidele, võtab kokku aasta nii rallisprindis, rallikrossis kui ka rahvarallis. Omaette peatükid on pühendatud Markko Märtini, Urmo Aava ja Kuldar Siku ning Jaan Mölder juuniori ja Tõnu Vunni sõitudele MM karussellis. Sügava jälje jättis möödasaav ralliaasta ka seoses Michael Parki hukkumisega septembris Walesi rallil. Aastaraamat teeb tagasivaate "Beef'i" rallikarjäärile enne Märtinit ja Märtiniga. Lisaks on raamatus statistikaosa, kus välja toodud möödunud ralliaasta sündmused numbrite keeles.

Seekordses, järjekorras kolmandas aastaraamatus on 232 illustreeritud lehekülge, koostajaks Indrek Ilomets ja väljaandjaks kirjastus "Aasta Raamat". Kogumiku sünni juures on olnud veel Olaf Suuder, Erki Berends, Tiit Aunaste, Jaan Martinson, Rauno Kais, Indrek Allik, Rando Aav ja teisedki ralliga tihedalt seotud inimesed.

Lisaks motorsport.ee ajakirjanikele Allik ja Kais andsid raamatu tegemisse ka panuse fotograafid Erik Lepikson, Ilmar Aavik, Karli Saul, Karmen Vesselov, Raul Kulgevee, Ray Põder ja Tanel Istrael.
Mul endal on raamat juba käes, seekord ei jaksanud oodata jõuludeni, et see siis üllatunud näoga see kuuse alt üles noppida. :D
Märtinfänn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1864
Liitunud: 02 Jaan 2005, 16:32
Asukoht: Elva

Postitus Postitas Märtinfänn »

Noo ega ma 4 raamatut küll ei osta ju :O
alanz
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Postitusi: 451
Liitunud: 16 Dets 2005, 11:16
Kontakt:

Postitus Postitas alanz »

eeldatavasti huvitav raamat....
kavatsen kindlasti osta...

Eriti huvuítavad eesti rallid.loodame et nendest ikka palju kirjutatakse???
Vasta