Markko on oma otsuse teinud?

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: Jaanus, KAIKUL, Strike, Erki, jagr

Vasta
arz
Statistik
Postitusi: 1056
Liitunud: 16 Veebr 2003, 12:00
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas arz »

sapakas kirjutas:see otsus mis ta tegi, on tegelt igati loogiline.. kui ta tegelt juba ju paar aastat tagasi ütles:"mõned aastad tahaks veel tegeleda selle alaga.."

see selleks, olles ise ka mõned korrad markkoga eesti rallidel publik olnud, siis on ju igati vahva, et ta uue (ja loodetavasti igati tegija) tiimi lõi... ja kui kõik kõikse paremini läheb, siis näeme veel teda ka eesti teedel "poistele" näitamas, mis rallitamine tähendab... olgem ausad, pärast markko lahkumist eesti rallist oli ivar ainuke tegija.. ja kui ivar hakkas tegelema rohkem klubivärgiga ega siis meile siia tippsõitjad jäänudki (noori on küll, a ma mõtlen ikkagi tippu).. ja kui nüüd markko kord aastaski näitab kuida autoga sõita kannatab, siis on ju tegelt kõik ok...

ja mehed, kes ütlevad et nüüd pole mõtet kuskil rallidel käia... te võite vabalt kuskil suva-järvel jäärada edasi vaadata... meil on ju ometigi 2 tegijat poissi jwrc-s... mõnes mõttes on markko loobumine isegi "hea", soomes-rootsis ei kohta enam "tõelisi" rallifänne... võib-olla tekib tunne, nagu oli 10 aastat tagasi, kui sealkandis sai käima hakatud...

loodan, et ei seganud tõelisi rallisõpsu, ja "tõelistele fännidele" oli see õpetlik lugu...

aitäh
juunoride rallil on kõva miinus see et seal ei kasutata vahtu kummide sees, mul on kõrini sellest et võitja on enamjaolt selline kellel kummid vastu peavad, kuid ei pruugi olla kiireim. No kui kallis see vahusysteem ikka olla saab.
Pontiak
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator
Postitusi: 44
Liitunud: 18 Okt 2005, 21:18
Asukoht: Idablokk

Postitus Postitas Pontiak »

maario kirjutas:kas beso maksab siis talle veel palka 2006 aasta eest
Peaks maksma küll.Tal oli ju 2-aastane leping.
Tänud Markko/"Beef"
konsul
algaja kommentaator
algaja kommentaator
Postitusi: 1
Liitunud: 08 Jaan 2006, 21:42
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas konsul »

hea et see otsus siis lõpuks avalikuks tuli, üllatav et just Oti saates. Aga vähemalt on esialgu teatud selgus olemas.
Vastuoluliselt jäi minu jaoks kõlama Markko poolt öeldu, et tema jaoks on rallisõit töö nagu iga teinegi. Ja samas see jutt, sellest küpses eas peaks tegelema mõne asisema tegevusega... Mina nõustuks pigem esimese väitega, et töö on töö.
Vaadates nüüd tagantjärgi 2003. a rallisid ja hooaja kokkuvõtet, siis oli see tõesti aasta, kus nad team Märin/Park oli väärt MM-tiitlit.
wtrix
algaja kommentaator
algaja kommentaator
Postitusi: 7
Liitunud: 29 Nov 2005, 10:15

Mõtted

Postitus Postitas wtrix »

Sainzile vihjas Markko imho mitu korda. Rääkides sellest näiteks, kuidas korra või paar tiitli võitnud vanad mehed jahivad seda sinilindu ikka edasi olles pidevalt lähedal aga mitte kunagi "seal".

Ma saan mehest täiesti aru. 30 on tõesti see vanus, kus tahad lapsi teha, niisama vabalt olla jm. inimlikke asju teha. Mitte mööda ilma ringi tõmmelda mingi imaginaarse tiitli nimel. Mees teab, mis mees teeb ja on oma otsustes vaba ja üldistest hoiakutest sõltumatu. Ja sellisest lähenemisest tuleb lugu pidada. Sedalaadi tegelasi pole just liiga palju.

Inimesed on erinevad ja teist sellist paadunud hullu nagu Sainz annab ikka otsida. WRC-s lõpetas ära, nüüd uhab kõrbetes ringi. Samas ma ei usu, et Märtin kunagi kõrberallidel sõitma hakkas. Oli ju Safari üks rallisid, mida ta siiralt ei sallinud.
Karl
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Postitusi: 348
Liitunud: 05 Veebr 2003, 11:47
Asukoht: Tallinn

Karl

Postitus Postitas Karl »

On neid teisi autosportlasi ka küll ja küll, kes sõidavad ikka palju kauem kui 5 aastat.
Ja Sainz on igati võimas tegelane nii!
Kõrberallidel sõidab ikka selliseid vabameistreid, kui meeldib see tegevus siis meeldib, kui pakutakse võimalusi ja sellega kaasnevat tasu, siis miks mitte vastu võtta! Iseasi kui pakkumisi pole ja üritada! Tegijatele on alati võimalusi pakutud!
Karl
RudiTurbo
F1 ekspert
Postitusi: 1352
Liitunud: 09 Mai 2003, 23:42
Asukoht: Paldiski

Postitus Postitas RudiTurbo »

Kõige rohkem on kahju eestlastest. Rahvas, kes on ihu ja hingega asja juures, kuid nüüd pole kellelegi kaasa elada :( Kuigi jah, kui Urmo saaxki WRC'sse, ei olex see sama, Markko oli kuidagi eriline ja lootused olid suured. Aga yah, kõigepealt loodame, et WRC parandatakse ära ja see tobe tsirkus lõpetatakse seal ära ja tuuakse võidusõitjad tagasi. kaks, kolm tehasetiimi ei ole enam mingi WRC. Ehitage kasvõi mingid nõrgemad autod aga andke karjale hulludele tagasi võrdsed tehasetoetusega autod ja laske neil tiitleid jahtida! Nii on ikka jama, kuda see hooaeg olema hakkab :/
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
Kusti
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Postitusi: 179
Liitunud: 27 Juul 2005, 12:36

Postitus Postitas Kusti »

Miks see ei ole sama, kui Urmo peaks kord WRC-sse jõudma ning rallisid võitma hakkama? Isiklikud sümpaatiad kõrvale jättes peaks iga Eesti rallisõber kõvasti rõõmustama kui mõni kaasmaalane kunagi Markko kangelastegusid suudaks järgi teha. Algav hooaeg on Urmole senistest paljulubavaim, Suki-suki esitiimis.
GC
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1058
Liitunud: 16 Nov 2004, 14:17
Asukoht: keskel

Postitus Postitas GC »

Teerajaja olla on alati palju raskem!
Erki
Kiddo soon 5000!
Postitusi: 5497
Liitunud: 19 Jaan 2003, 13:58
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Erki »

Loodetavasti on vähemalt Soomes purjus "fänne" siis vähem.
gaas on endiselt laiffi
Karl
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Postitusi: 348
Liitunud: 05 Veebr 2003, 11:47
Asukoht: Tallinn

Karl

Postitus Postitas Karl »

Ma usun, et Soomes on Eestlasi tuntavalt vähem kui viimastel aastatel!
Karl
kala
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Postitusi: 574
Liitunud: 12 Mär 2004, 08:59
Kontakt:

Postitus Postitas kala »

siis võib seal rallit vaadata täiesti mõnuga juba! :D
Akzel
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Postitusi: 130
Liitunud: 20 Jaan 2005, 20:31
Asukoht: Põlvamaa

Postitus Postitas Akzel »

Markko Märtin ei suutnud laupäeval välismeediale WRC karjääri lõppemist kinnitada, kirjutab Eesti Päevaleht.

Märtini reedeõhtune avaldus, et ta lõpetab tõenäoliselt oma tippsõitja karjääri, pälvis päev hiljem rahvusvaheliste autospordiväljaannete huvi. Selles valdkonnas maailma mainekamate hulka kuuluvale Autospordile telefoni teel intervjuud andes ei jätkunud eestlasel nii palju julgust, et varemöeldut kinnitada.

Nii pealkirjastaski Autosport oma laupäevase artikli kahemõtteliselt: Märtin pole WRC sarja naasmises kindel. Märtin olevat Autospordile antud lühiusutluses möönnud, et kuigi ta ei kavatse tagasi rallirooli istuda lähitulevikus, naaseb ta lõpuks siiski rooli.

Nii kirjutas www.etvsport.ee Asi läheb ikka segasemaks
KuriUss
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1484
Liitunud: 07 Mär 2003, 18:29
Asukoht: Sibulaküla
Kontakt:

Postitus Postitas KuriUss »

No fakt on see, et üks karjäär on Markkol läbi. Kas on lootust, et ta kunagi uuesti hakkab rallialal karjääri tegema see vast sõltub turust. Never say never, nagu Markko on ka ise öelnud.

Fakt on ka see, et tunduvalt lahedam on tegeleda täie auruga millega iganes kui olla töötu rallisõitja või siis rallisõitja sulle mittesobivatel tingimustel.
studiose
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator
Postitusi: 50
Liitunud: 04 Mai 2004, 19:18

Postitus Postitas studiose »

Raske on Märtinist aru saada - tegu on kahtlemata keerulise isiksusega. Mina loodan sellele, et ühel hetkel - peale mõningast puhkust - tuleb mehele mõistus pähe ja ta saab aru, et tipprallisõitja olla on ülimalt vinge, et aastaid ju veel on, et võiks ju veel proovida midagi enamat saavutada.

Aga kui mõistus pähe ei tule, siis ***** temaga. Siis tuleb kaasa elada nendele, kes tahavad kangelased olla. Õnneks selliseid Eestis leidub.
GC
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1058
Liitunud: 16 Nov 2004, 14:17
Asukoht: keskel

Postitus Postitas GC »

Mulle tundub, et pigem erilise isiksusega heas mõttes.
Pole küll kahjuks temaga lähemalt tuttav, aga tundub, et ta oskab teha väga kaalutletud otsuseid, mida meist enamus teha ei oska või ei taha.

Ja tegelikult, tunnistagem ausalt- me hindame tema käitumist ainult fänni tasandilt . Kui sõidab on hea, kui sõidab halvasti on paha, kui ei sõida on päris jama, ...!
Märtinfänn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Postitusi: 1864
Liitunud: 02 Jaan 2005, 16:32
Asukoht: Elva

Postitus Postitas Märtinfänn »

Just ütles Kanal2, et kui tuleb hea pakkumine, siis kaalub tagasi pöördumist. Aga ei luba midagi.Präegusel hetkel ei ole WRC-karjäärk kuigi atraktiivne.
Aga Never Say Never on ikka jõus :D Markko,Markko.
kollerimees
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator
Postitusi: 48
Liitunud: 09 Jaan 2006, 22:46
Asukoht: tartu-võru vahel
Kontakt:

Postitus Postitas kollerimees »

Jagan GC arvamust ja see happy hour polnud minujaoks küll seda mitte kuid ma ei kaota veel lootust.Samas on ikka tõesti meil siin olukord kontrollialt väljunud ,naabrid nopivad meie kodurallidelt auhindu.Samas tänases reporteris ütles,et kui olukord muutub MM karusellis on täiesti võimalik naasemine sinna.Eks ta ole pettunud ka meie meedias.Ralliprojektist Eestis polnud nad enamjaolt huvitatud.Oleks tore kui ta siin foorumis vastaks meile oma plaanidest.Siinsed inimesed on kõik fännid ,mitte nagu meie meedia kes süüdistab Markkot enese mitteleidmises.Kaldun siiski arvama,et mees ei saagi kõigest rääkida,Pesukoti palgal ju veel....
Never say never!
Erki
Kiddo soon 5000!
Postitusi: 5497
Liitunud: 19 Jaan 2003, 13:58
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Erki »

Noo ma ei usu et keegi teda niiväga palgata tahab. Kui siis võibolla nii one-off üheks-kaheks ralliks kus ta muidu hästi sõitnud on. Täishooajaks tehasetiimi saamise võimalus on küll 0.1%
gaas on endiselt laiffi
draggo
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Postitusi: 362
Liitunud: 25 Juul 2003, 16:14

Postitus Postitas draggo »

Ikka üsna huvitav on siinsete kommentaatorite suhtumine kes kaks nädalat tagasi olid kurjad, et Markkot ühtagi tiimi ei võetud - sest on ju tegemist nii suurepärase sportlasega. ja nüüd materdatakse mees maapõhja, et ta nii ehk naa kuhugile enam ei saa, sest keegi teda enam ei taha. Eestlased... :oops:
Vaatasin ka ise saadet ja mina küll ei kuulnud tema suust lauset, et ta enam kunagi WRC's ei osale. Laitis ainult FIA otsuseid...
Minu jaoks on ta ikka maailma parim... :wink:
Erki
Kiddo soon 5000!
Postitusi: 5497
Liitunud: 19 Jaan 2003, 13:58
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Erki »

draggo kirjutas:Ikka üsna huvitav on siinsete kommentaatorite suhtumine kes kaks nädalat tagasi olid kurjad, et Markkot ühtagi tiimi ei võetud - sest on ju tegemist nii suurepärase sportlasega. ja nüüd materdatakse mees maapõhja, et ta nii ehk naa kuhugile enam ei saa, sest keegi teda enam ei taha. Eestlased... :oops:
Vaatasin ka ise saadet ja mina küll ei kuulnud tema suust lauset, et ta enam kunagi WRC's ei osale. Laitis ainult FIA otsuseid...
Minu jaoks on ta ikka maailma parim... :wink:
Mina ei materdanud kedagi. Ma olen lihtsalt pragmaatiline inimene, kes mõtleb loogiliselt: häid noori hakkajaid sõitjaid on küll ja küll võtta, ei taha nad eriti palka ega midagi, äkki toovad veel isegi pappi sisse.
gaas on endiselt laiffi
Vasta