Rallifoorumi T-särk
Moderaator: Jaanus
Pakun siis sellise enim heakskiitu leidnud lahenduse:
kui kõik oleks sujunud, nii nagu plaanisin, oleks EOS-il olnud tahtjail särgid seljas.
kui selline versioon peaks sobima, siis teeme nii, et kõik soovijad saadavad oma sooviavalduse privaat sõnumina. juurde siis oma kasutaja nimi, kasutaja number ja särgi suurus ja aadress.
FULBER
351
XL
Focuse 8 - 11, Kapa Kohila, Rapla
see on minu poolt esialgu kõik.vaatame palju tahtjaid on, siis räägime ka raha juttu.
PS: vaadake siis oma kasutaja numbrid täpselt järgi.
kui kõik oleks sujunud, nii nagu plaanisin, oleks EOS-il olnud tahtjail särgid seljas.
kui selline versioon peaks sobima, siis teeme nii, et kõik soovijad saadavad oma sooviavalduse privaat sõnumina. juurde siis oma kasutaja nimi, kasutaja number ja särgi suurus ja aadress.
FULBER
351
XL
Focuse 8 - 11, Kapa Kohila, Rapla
see on minu poolt esialgu kõik.vaatame palju tahtjaid on, siis räägime ka raha juttu.
PS: vaadake siis oma kasutaja numbrid täpselt järgi.
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
tere taas!
kui siiski plaan särke tellida, siis oleks mõeldav ka selline variant, et võtke minult särgid ja trükk mujalt näiteks.
sest särgid annaksin ära 50EEK tükk, kuid trüki saaksin 30 EEK/A4 , mis on võib olla suts kallis.
Fulber, kui saaksid trüki kuskilt odavamalt, siis saaksin särkide puhul aidata.
Ja võiks keegi moderaator ju kõikidele teate saata, et võimalus särke tellida.
juhul kui tumesinised (navy) särgid sobiksid, siis neid meil isagi laos sees paras jagu!!!
OK, Parimat teile!
kui siiski plaan särke tellida, siis oleks mõeldav ka selline variant, et võtke minult särgid ja trükk mujalt näiteks.
sest särgid annaksin ära 50EEK tükk, kuid trüki saaksin 30 EEK/A4 , mis on võib olla suts kallis.
Fulber, kui saaksid trüki kuskilt odavamalt, siis saaksin särkide puhul aidata.
Ja võiks keegi moderaator ju kõikidele teate saata, et võimalus särke tellida.
juhul kui tumesinised (navy) särgid sobiksid, siis neid meil isagi laos sees paras jagu!!!
OK, Parimat teile!
E.O.S. Rally Team fännisärgid on minu arvates väga ilusal põhjal (eritellimus?) toodetud ja üldse kena ilmega. Ei tea muidugi, kuidas, kas üldse on võimalus neid toorikuid kuidagi Rallifoorumiga kombineerida. Või võtta neid tooteid lihtsalt eeskujuna, et teada kuhu suunda Rallifoorumi särgiga minna.
http://www.mm-motorsport.ee/rallyteam/i ... d=1&page=7
http://www.mm-motorsport.ee/rallyteam/i ... d=1&page=7
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
http://paradise.motorsportforum.com/for ... ht=tshirtsSiim kirjutas:lugedes rallyforum.com-i foorumi teemat, siis paistab, et sellest seal asja ei saanud. Minu arusaamise järgi.Timole kirjutas:Rallyforum.com-is tehti ka eelmine aasta kui ma ei eksi fännisärgid, ning need nägid väga korralikud välja.
Või siis lugesin valet teemat
...and I´d be interested in a rallifoorum t-shirt
(no, I don´t have a t-shirt problem of any kind )