I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Andmeid kontrollides olin jah Grossi kahe silma vahele jätnud! kiiruga kirjutasin siin!alev kirjutas:Vastus õige, aga mina sain mõned numbrid veidi teised ja Gross lisandub ka nimekirja Viru ralli Kehala katse võiduga.
Novikov 17
Aava 13
Remmak 10
Aus 8
Hiltunen 5
Ali Rantala 4
Vorobjovs 3
Kaur 2
Klemets 2
Murakas J. 2
Gross 1
Popov 1
Küsi uus.
Küsiks siis uue!
Mis aastal toimus 3 Koeru Ralli, kui pikk oli võistlustrass, milline oli võistluse kesmine kiirus ja lõpetuseks siis, kes olid võitjad?
Kui leiate õige koha siis sooviks teda ka selle mehe nime, kes selle ajaloo on talletanud!

III Koeru ralli toimus 14. oktoobril 1972 a. Trassi pikkus 337 km ja lisakatseteks olid 2 spetsiaallõiku, slaalom, rattavahetus, liikluseksam, sprint, kiirendus-pidurdus ja granaadivise.
Võistluse keskmine kiirus oli 42 km/h. Sõiduautode arvestuses võitsid Tamm - Perlin UAZ-il perekond Vallastite ja Luhäär - Tohverti ees, veoautodest võitsid Mandt - Ramot, teised olid Tuiken - Aava ja kolmandad Kaare - Kirna ees.
Mina leidsin Rally.ee-st ,seega peaks Rando olema ?
Võistluse keskmine kiirus oli 42 km/h. Sõiduautode arvestuses võitsid Tamm - Perlin UAZ-il perekond Vallastite ja Luhäär - Tohverti ees, veoautodest võitsid Mandt - Ramot, teised olid Tuiken - Aava ja kolmandad Kaare - Kirna ees.
Mina leidsin Rally.ee-st ,seega peaks Rando olema ?

Mitu lõpetajat oli 1982 aasta Monte Carlo rallil?Palju kaotas viimane koht esimesele?

Minul on muud andmed.
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

hull-lase uus.
alev,mmis sa selle miinus 8:20.33 all mõtled?
alev,mmis sa selle miinus 8:20.33 all mõtled?
I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator