III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Miks peaks?
www.keretood.ee - Autode kereremont Viljandis.

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Ise näeks sellise jutu taga pigem head strateegiat, nö. "mängu"..Tux kirjutas:Östberg ise raadios ütles peale viimast katset, et ei taha Mikkole liigset survet avaldada ja ei kavatse mööda minna. Ei tea, kas oli Malcolmiga väike jutuajamine?SLy kirjutas:ei tea kas Fordist tuleb Ostbergile mingi korraldus ka? tahaks näha ikka ausat võitlust lõpuni
II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Tegelt jah see pole enam ralli niimodi... see on lihtsalt teiste esile t6stmine ja enda oskuste piiramine. Mina isiklikult tahaks näha täis rallit. Ralli peab olema sekund sekundis ja kes j6uab ennem finišhisse ongi v6itja, mitte et "kuule sa v6ta nüüd vaiksemalt et see teine vend saaks ikka esimese koha. Sul sellest teisest kohast küll praegu."

nii see paraku on.Oli enne ja on ilmselt ka edaspidi.Minu mäletamist mööda oli viimane kes seda eiras Juha Kankunen kui subarus sõitis ja kästi Richard Burns mööda lasta.Juha aga pani täiega edasi ja hoopis võitis Argentiina ralli.Samal aastal võitis ka veel Soomes.Aasta olis siis vist 1999 kui ma ei eksi.
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Ausaks ? Pigem on see teiste viga, et nad ei suuda stabiilselt sellise kiiruse juures sõita. Loeb on selles vallas alati domineerinud, üksik katsetel paugutajaid on päris palju ...Aga ausat võitlust sooviks näha küll, tegemist pole maletamisega siiski...kristjanmust kirjutas:Praegu oleks õige see, et Hirvonenil ka lõpuks midagi juhtuks. Kõigil on juhtunud. Nii jääks asi ausaks ka, olgem ausad.
II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Kust kohast Te üldse võtate et Wilson midagi keelanud on?