Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Kindlasti lähevad teised ka, aga Petter kuulutas selle suure suuga välja, hoiab rehve, auto võimalikuks kergeks saada jne (ma ei tea küll, kuidas ta seda viimast osa teeb küll, kütuse arvelt vist vms.)KidrA kirjutas:Kes esiotsa meestest ei lähe?Rainy kirjutas:Petter läheb powerstagele punkte tooma...
Rallifoorum 24/7

Selle arvelt, et ta ei võtnud rohkem varu rehve kaasa kui üheRainy kirjutas:Kindlasti lähevad teised ka, aga Petter kuulutas selle suure suuga välja, hoiab rehve, auto võimalikuks kergeks saada jne (ma ei tea küll, kuidas ta seda viimast osa teeb küll, kütuse arvelt vist vms.)KidrA kirjutas:Kes esiotsa meestest ei lähe?Rainy kirjutas:Petter läheb powerstagele punkte tooma...
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Selge sellega siis.Kolin kirjutas:Selle arvelt, et ta ei võtnud rohkem varu rehve kaasa kui üheRainy kirjutas:Kindlasti lähevad teised ka, aga Petter kuulutas selle suure suuga välja, hoiab rehve, auto võimalikuks kergeks saada jne (ma ei tea küll, kuidas ta seda viimast osa teeb küll, kütuse arvelt vist vms.)KidrA kirjutas:Kes esiotsa meestest ei lähe?
ralliraadios hõigati välja hea väljend pipipii...PowerStage Podium Predictor
Rallifoorum 24/7

Prokopp võttis 15 pools ekki Nasserilt tagasi. Seega nende vahel võib pingeliseks minna.
Vahe Nasseri ja Prokopi vahel nüüd 23,1 sekki
Vahe Nasseri ja Prokopi vahel nüüd 23,1 sekki
Viimati muutis Kolin, 06 Mär 2011, 17:16, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7