Aitäh sulle!KidrA kirjutas:See on tavaline, et kui keegi hakkab domineerima, siis juba võistluslikust huvist hakkab huvi tema vastu kaduma ja ootad, et keegi teine võidaks. Hakatakse kaasa elama teistele ja ootadakse suurfavoriidi hävingut. Sama oli kunagi Schumacheriga F1's ja Loebiga WRC's.Tuhman kirjutas:Mind lihtsalt huvitab.
Miks mõndadele siin ei meeldi Ogier? Ta on ju 3 kordne maailmameister. Mida ta valesti teeb?
Ogier on sellest kolmikust muidugi sellist tüüpi, kes ei ürita kuidagigi kellegile meeldida. Ta pole meedia ja fännidega hästi flirtiv Schumacher. Ta pole soe ja sõbralik, igaühe parim sõber tüüpi Loeb. Ta on külm ja kalkuleeriv ja ei karda oma arvamust välja öelda, isegi kui see enamusele rallifännidele ei pruugi meeldida.
Ja kui keegi on juba nii negatiivseks enda jaoks muudetud siis hakataksegi iga tema sõna ja tegu võtma kui negatiivset asjandust.
Ogier ütleb, et talle stardijärjekorra reegel ei meeldi. Selge, kuradi viripill selline!
Ogier ütleb, et ei suutnud autost maksimumi võtta. Selge, kuradi valevorst selline. Sa oled Ogier, sa võtad alati maksimumi!
Mäletan mul oli kunagi sama teema Schumacheriga. Mis iganes ta ka ei öelnud ja ei teinud, ta oli minu jaoks täiesti vastik kuju.
Lihtsalt sellised tegelased tuleb maa peale tagasi tuua vahetevahel. Muidu see negatiivsus on nakkav ja ühel hetkel terve foorum muutub samasuguseks, praegu ka Paddon võitis ja võiks nagu tema võitu juubeldada aga mõned lapsikumad foorumlased esimese asjana ikka kirjutavad et haa haaa Ogier sai lutti. No comments : D
Jäin selle teema üle mõtisklema tänu sellele, et mulle ei meeldinud ka Loeb aga kui ta pensionile läks, jäin teda igatsema.