I järgu kommentaator

Vot selliste hetkede jaoks ongi kasvõi 0,5 sekundit kiirem olemist väga kasulik mis laupäeval saavutati tänu Paddonile.
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
I järgu kommentaator

Väga hea esitus Tänakult Argentiinas! Kaotust võitjale ei kogunenud üldse palju, tegi ta ka mõned vead. Lisaks jäeti Ogier seljataha. Super põned ralli oli!
Rallifoorum 24/7

Pole muud õelda: Ott on poodiumi sha la la la la!!!!
III järgu kommentaator

Otilt tark sõit ja hea koht! ilma Korsika katsetamisega oleks esinelik päris koos, kahjuks Tänak veits maas esimesest pundist. Põnevusega Portugali rallit ootama!
Rallifoorum 24/7

Oti parim Argentiina ralli. Neuville küll suurendas vahet aga teistele tuli Ott ligemale.
Diagnoos: rallisõltlane

Tahtmata kuidagi Evansi sooritust alavääristada, ütleks siiski, et Dmack tõi poodiumi. Evans pole varem ju erilise kruusaspetsina silma paistnud. Igatahes Otil läheb oma esimese võidu püüdmine nüüd väga raskeks, Hyundai on väga kõva autoga maha saanud ja Dmacki kruusarehvid on ilmselgelt paremad kui Misud ja isegi Bertelli suudaks vist poodiumile sõita. Lisaks on Evansil praegu veel taganttulija eelis.
Rõõmu teeb muidugi Ogieri alistamine(nüüd juba reegliks muutuv tendents sel hooajal). See peaks kõigil Oti kiiruses kahtlejatel suu kinni panema.
Rõõmu teeb muidugi Ogieri alistamine(nüüd juba reegliks muutuv tendents sel hooajal). See peaks kõigil Oti kiiruses kahtlejatel suu kinni panema.
Viimati muutis teine_riiul, 30 Apr 2017, 19:00, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Kruusarallisid on tsirka kümme, kõik erineva iseloomuga. Universaalsuselt vaevalt DMackist misule konkurenti on, pigem spetsiifilisem.Ja Evansit ei maksaks ka nii alahinnata...
I järgu kommentaator

Mis asi see "misu" on?
Kusjuures kiiretel lõikudel jäid Tänakule kõik konkurendid alla. Seda ka poweril kus kõik kaotasid Tänakule just katse lõpu osasteine_riiul kirjutas:Tahtmata kuidagi Evansi sooritust alavääristada, ütleks siiski, et Dmack tõi poodiumi. Evans pole varem ju erilise kruusaspetsina silma paistnud. Igatahes Otil läheb oma esimese võidu püüdmine nüüd väga raskeks, Hyundai on väga kõva autoga maha saanud ja Dmacki kruusarehvid on ilmselgelt paremad kui Misud ja isegi Bertelli suudaks vist poodiumile sõita. Lisaks on Evansil praegu veel taganttulija eelis.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

No dmack konkurente pole palju wrcs
misu=michelin

5 rallit 3 poodiumi, 1 neljas koht. Uus tase ja mulle see meeldib 
I järgu kommentaator

Noh enam pole kiiret ja vaja spliti aegadega esimene olla, nii et võiks siis välja kirjutada "michelin"CTR kirjutas:No dmack konkurente pole palju wrcsmisu=michelin
Rallifoorum 24/7

Hellitusnimedvaana kirjutas:Noh enam pole kiiret ja vaja spliti aegadega esimene olla, nii et võiks siis välja kirjutada "michelin"CTR kirjutas:No dmack konkurente pole palju wrcsmisu=michelin
Rallifoorum 24/7

Mäletan kuidas kunagi siin räägiti stiilis: Sollu sõitis välja, peale seda kui ta misud katki läksid, katse võitis seekord Lugeja Ogi ees. Siis oli endal ka selline tunne, et oot, mis lasteaia foorumisse ma sattunud olen 
I järgu kommentaator

Sellest "lugejast" ma tükk aega aru ei saanud, et kellest jutt. Ju siin foorumis ikka nooremapoolsem rahvas on ja ma juba liiga vana.KidrA kirjutas:Mäletan kuidas kunagi siin räägiti stiilis: Sollu sõitis välja, peale seda kui ta misud katki läksid, katse võitis seekord Lugeja Ogi ees. Siis oli endal ka selline tunne, et oot, mis lasteaia foorumisse ma sattunud olen
Rallifoorum 24/7

ühesõnaga ongi suuremalt osalt lastekas kes ei talu kriitikatvaana kirjutas:Sellest "lugejast" ma tükk aega aru ei saanud, et kellest jutt. Ju siin foorumis ikka nooremapoolsem rahvas on ja ma juba liiga vana.KidrA kirjutas:Mäletan kuidas kunagi siin räägiti stiilis: Sollu sõitis välja, peale seda kui ta misud katki läksid, katse võitis seekord Lugeja Ogi ees. Siis oli endal ka selline tunne, et oot, mis lasteaia foorumisse ma sattunud olen
Rallifoorum 24/7

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... osest_wins
0,7sek võit läks tebelis 3. kohale.
Rallifoorum 24/7

Vaatasin sealt, et total points tabelis läheb varsti Ogier Loebist mööda ja Startide tabelis Latvala pole enam esimesest kaugel, ainult 24 starti veel.Timur_P kirjutas:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... osest_wins

tra ma üritasin lahe olla, kuidas te aru ei saa?! 
I järgu kommentaator

Vormelites täna võit 0.6 sekundit, rallis 0.7s. uskumatu tasavägisus.Timur_P kirjutas:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... osest_wins
Isegi Oti 29.9 on tegelikult olematu vahe minu arvates.