Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
snakeplissken
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 9
Re: Ott Tänaku diskussioon
Njah.. kiiver varna.
Fännide suhtes väga m lüke.. Ainult paar nädalat enne viimast rallit teed sellise avalduse
Fännide suhtes väga m lüke.. Ainult paar nädalat enne viimast rallit teed sellise avalduse
-
snakeplissken
- Rallifoorum 24/7

See ei ole ju kiiver varna lahkumine.
Paus täisajaga hooajast. Mida iganes see tähendab muidugi…
-
busse
- II järgu kommentaator

- Reactions: 0
- Kontakt:
Vaatame asja selle külje pealt, et me eestlastena alati loodame, et korra vöitnud, siis vöidabki kuni sportlane pensionile läheb. Reaalsus on midagi muud ja kuna ta on ikka väga palju perest eemal, siis ongi vb hea vahepeal rohkem näha pere kasvamist ja saabki möelda, mis tiimis edasi ja kui suurelt.
Ma loodan, et nüüd kätt soojas hoida näeb teda ka Eestis kihutamas järgmisel aastal
Rohkem kui Rally Estonial.
Pole ju Hyundai's söitmine mingi "pidu" olnud, kas enda ebaõnn või tehnika. Eks see ka vöib vahepeal meele möruks tömmata. Eriti kui korra oled peaaegu võitnud ja korra vöitnud. Tead vöidu maitset.
Ma loodan, et nüüd kätt soojas hoida näeb teda ka Eestis kihutamas järgmisel aastal
Pole ju Hyundai's söitmine mingi "pidu" olnud, kas enda ebaõnn või tehnika. Eks see ka vöib vahepeal meele möruks tömmata. Eriti kui korra oled peaaegu võitnud ja korra vöitnud. Tead vöidu maitset.
No lugedes alguses siis jääb jh mulje, et teeb mõned rallid kaasa. Lugedes lõppu siis tundub pigem, et ei tee.snakeplissken kirjutas: ↑09 Nov 2025, 12:20 See ei ole ju kiiver varna lahkumine.
Samas mis see 50:50 sõitmine talle annaks, eriti kui kuskile 4-5 kohapeale sõit. Kuid eks näis kui uus hooaeg algab.
Ehk siis ei olnud ka Hyunda pakutud suurtel summadel piisavalt mõju, et Tänakut jätkama meelitada.
Hyundai Motorsport tänas Ott Tänakut ja Martin Järveoja liigutava videoga....
https://ralli.ee/sudamlik-huvastijatt-h ... a-videoga/
https://ralli.ee/sudamlik-huvastijatt-h ... a-videoga/
Mõnes mõttes arusaadav otsus, mida sa ikka punnitad kui näed et juba 5 aastat ei tule ja ei tule. Toyotas ajavad kohad üle ääre ja Monte on juba paari kuu pärast, kus kannatamine hakkaks Hyundaiga jälle otsast peale. Parem sis juba perega mõnusalt kodus tiksuda. Las võtab vaheaasta ja vaatame 2027 mis need uue generatsiooni autod endast kujutavad. Siis äkki on rohkem kohti juba kui ainult kahel tootjal. Otisugune klassiga ja kogenud sõitja peaks igale tiimile olema väärt täiendus
3
-
skahar
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 30
Krt mul on hää meel, järgmine aasta oleks juba täis-kannatuse aasta olnud kõigile seal hundais:)
Selle masinaga on liiga palju riske ka, et üldse poodiumile saada, pole vaja lolli mängida.
Eestisse siis ehk Toyota või M-Spordiga...oleks põnev ikka.
Selle masinaga on liiga palju riske ka, et üldse poodiumile saada, pole vaja lolli mängida.
Eestisse siis ehk Toyota või M-Spordiga...oleks põnev ikka.
1
AutoralliSuurSõber
-
STI
- I järgu kommentaator

- Reactions: 1
Ogier sõidab siis 2026. osalise hooaja. Ei tea, kas Tänak võtab Ogierilt üle jäävad etapid ja aitab 2027. aasta autot arendada? https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sam ... us/9253342
-
Kolin
- Moderaator

- Reactions: 38
- Kontakt:
Kirjutasin sellest juba 13 september
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
Kolin
- Moderaator

- Reactions: 38
- Kontakt:
WRC sari nii perses omadega, et anna olla. Ühe aasta kaotada kaks maailmameistrit on väga kõva pauk. Adamo ütles, et sari kannatab veel kalle lahkumise välja. Aga nüüd ka Ott.
Man and machine against mother nature!!!
-
Siim
- "till kartulis" expert
- Reactions: 2
- Kontakt:
Oti otsus oli pettumus. Tahaks loota, et selle otsuse taga on mõni tulevikuga seotud suur plaan, nt 2027 mõne meeskonna juhtimisega/arendamisega seotud ülesanne vms. Või siis Tänak nägi ära, et Hyundaist ei saa uuel hooajal asja?
Poolikult hooaja sõitmine on minu silmis sarja ja fännide mõnitamine. Sõida kogu hooaeg või ära sõida üldse. Ogieri otsusest taas poolik hooaeg ma ei saa ka aru.
Kui nüüd venelane gryazin peaks Oti koha saama... siis "palju õnne" kogu sarjale...
Õnneks on Virves, Jürgenson, Vaher jt ka tegusid tegemas. Seega nii suurt auku rallisse ei jää nagu Märtini lõpetamise ajal.
Poolikult hooaja sõitmine on minu silmis sarja ja fännide mõnitamine. Sõida kogu hooaeg või ära sõida üldse. Ogieri otsusest taas poolik hooaeg ma ei saa ka aru.
Kui nüüd venelane gryazin peaks Oti koha saama... siis "palju õnne" kogu sarjale...
Õnneks on Virves, Jürgenson, Vaher jt ka tegusid tegemas. Seega nii suurt auku rallisse ei jää nagu Märtini lõpetamise ajal.
2
-
snakeplissken
- Rallifoorum 24/7

Toyota WRC tiimiga seostati meedias viimastel nädalatel ka praegust Hyundai sõitjat Ott Tänakut. 2019. aasta maailmameister teatas aga pühapäeval, et lahkub hooaja järel Hyundaist ning teeb täiskohaga rallikarjäärist pausi.
Delfi uuris esmaspäevase Toyota pressikonverentsi järel uuel hooajalgi Juha Kankkuneniga tiimipealikuga rolli jagavalt Jari-Matti Latvalalt, kas vahepeal õhus oli ka variant, et eestlane võib kuue hooaja järel Toyotasse naasta.
„Ma arvan, et iga sõitja hakkab olukorras, kus leping on lõppemas, ringi vaatama ning uurima tiimidelt, mis võimalused on. Ott suhtles ka meiega ja küsis olukorra kohta, aga meil oli selleks ajaks koosseis koos,“ kommenteeris Latvala. „Olime juba otsustanud, et Oliver täidab Kalle Rovanperäst tühjaks jääva koha. Kohe, kui selgus, et Kalle lahkub, oli meie mõte Oliveri peal.“
Mees pigem ei vaata mis meeskonnale parim vaid järsku on noorte kamp palju parem
https://sport.delfi.ee/artikkel/1204161 ... -juba-koos
Delfi uuris esmaspäevase Toyota pressikonverentsi järel uuel hooajalgi Juha Kankkuneniga tiimipealikuga rolli jagavalt Jari-Matti Latvalalt, kas vahepeal õhus oli ka variant, et eestlane võib kuue hooaja järel Toyotasse naasta.
„Ma arvan, et iga sõitja hakkab olukorras, kus leping on lõppemas, ringi vaatama ning uurima tiimidelt, mis võimalused on. Ott suhtles ka meiega ja küsis olukorra kohta, aga meil oli selleks ajaks koosseis koos,“ kommenteeris Latvala. „Olime juba otsustanud, et Oliver täidab Kalle Rovanperäst tühjaks jääva koha. Kohe, kui selgus, et Kalle lahkub, oli meie mõte Oliveri peal.“
Mees pigem ei vaata mis meeskonnale parim vaid järsku on noorte kamp palju parem
https://sport.delfi.ee/artikkel/1204161 ... -juba-koos
Jüri-mati tekstist loen ma välja et otsus lõpetada tuli alles peale seda kui selgus et Toyotal Solbergiga leping olemas. Enne seda veel kaalus jätkamist?