Diagnoos: rallisõltlane

Raadios öeldi seda rohkem selles mõttes, et kui ta ei tahaks enam sõita siis rahaliselt poolelt saaks ta vabalt ära elada.
Mis aga puutub lõpetamisse siis on ka mulle kusagilt seda juttu varem kõrva jäänud. Aga ma ei usu sellesse eriti sest peale eelmise aasta Korsika võitu ütles Markko ise, et tal oli ralliga alustades kolm eesmärki ja kolmas on veel saamata. Ma ei usu, et ta ei hakka selle poole püüdlema kui tal selleks võimalus on.
Samas saan ma aru, miks mõni neist tahaks katkestada sest ralli võtab kogu nende aja ja muuga peale selle nad suurt tegeleda ei saa.
Mis aga puutub lõpetamisse siis on ka mulle kusagilt seda juttu varem kõrva jäänud. Aga ma ei usu sellesse eriti sest peale eelmise aasta Korsika võitu ütles Markko ise, et tal oli ralliga alustades kolm eesmärki ja kolmas on veel saamata. Ma ei usu, et ta ei hakka selle poole püüdlema kui tal selleks võimalus on.
Samas saan ma aru, miks mõni neist tahaks katkestada sest ralli võtab kogu nende aja ja muuga peale selle nad suurt tegeleda ei saa.

III järgu kommentaator

Elame, näeme.tyyp kirjutas:Noh, kas selle katsega saab Markko Millingust mööda?
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

V järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

V järgu kommentaator