Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

IV järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Mind Krusa sa selle jutuga ei petaKrusa kirjutas:Ei tea kuidas teistega, aga mul käib see CY küll üle jõu. SS1&2 on täielikud äesturid. Pead ikka õnnega koos olema kui mõnelt katselt terve masinaga naased. Igaljuhul on eesmärgid sellel rallil veelgi tagasihoidlikumad kui Sardiinias
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

Võrgus saab ju 20min jooksul oma parima sõita ja piiri peal lasta, aga rallil ei pelga küll piiril sõita eriti veel CY. Ütleme nii, et see õunde ralli on üks joppamise värkStrike kirjutas:Mind Krusa sa selle jutuga ei petaKrusa kirjutas:Ei tea kuidas teistega, aga mul käib see CY küll üle jõu. SS1&2 on täielikud äesturid. Pead ikka õnnega koos olema kui mõnelt katselt terve masinaga naased. Igaljuhul on eesmärgid sellel rallil veelgi tagasihoidlikumad kui SardiiniasTean ju küll kui kiire sa võrgus oled
Moderaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

I järgu kommentaator

teebki sõitu huvitamaks ju. siis need persoonid kes tavaliselt esi kolmikus need kukuvad kuuendaks ja kollanokkadel ka võimalus poodiumile.Strike kirjutas:Neid seal ikka jagub jah. See ajab isegi natuke närvi kui aus olla. Vat see asi on reaalsusest kaugel.Krusa kirjutas:Kusjuures neid kive, tünne ja puid tuleb ikka ohtralt

III järgu kommentaator

Pole saanud Küprost üldse harjutada, oleme GirlPoweriga mõlemad rivist väljas, palavik teeb oma töö, mina olen Küprosel ikka kindlasti stardis aga GirlP. vist tiim sõitma ei luba, kuna palavikuga sõitmine võib halvasti lõppeda, tiim lubab, et näeme Girlit kindlasti startimas Türgis. Aga soovitan kindlasti lugeda pressiteateid, sest võimalik, et Girli soovib ikkagi Küprosel korrata sama mis Itaalias.

Puma-Ford Motorsport: