I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Eelviimasel katsel lõhkusin käigukasti ja viimasele katsele minnes see nii jäigi, sellest ka vastav aegaix kirjutas:Au Krusale selle raske ralli võidu puhul. Andro, mis sul juhtus? oleks ma sama aega sõitnud mis esimene ring, oleks sinust möödagi läinud. Aga see on oleks. Sellist kaotust poleks küll oodanud.
Kahju Kiilakass-ist, et viimase katse nii pidi lõpetama. Iseenesest on lahe et Evolvedis iga katse järgi võib tulla mingi ootamatus. Lahe on lugeda sõitjate kommentaare. Nagu päris juba. Järgmine ralli olen stardis igaljuhul.
II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Tere üle hulga aja.
Tööl nii kiire olnud ja vähe tõbine ka olnud ja lihtsalt pole aega olnud. Ausalt öelda ei teagi kas saan oma lemmik rallist osa võtta , kuna mälukaart on tuksis ja ei teagi millal saan uue hankida. Oleks see siis enne mingit teist rallit juhtunud aga jah...
polegi nüüd WRCd mingi ligi kuu aega mängida saanud.
Vaatan, äkki saan ühe sõbra juuures oma ajad ära sõita, et mitte lasta teistel väga eest ära minna.
Igatahes edu kõigile Türgis isegi kui ma starti ei jõua

Tööl nii kiire olnud ja vähe tõbine ka olnud ja lihtsalt pole aega olnud. Ausalt öelda ei teagi kas saan oma lemmik rallist osa võtta , kuna mälukaart on tuksis ja ei teagi millal saan uue hankida. Oleks see siis enne mingit teist rallit juhtunud aga jah...
Vaatan, äkki saan ühe sõbra juuures oma ajad ära sõita, et mitte lasta teistel väga eest ära minna.
Igatahes edu kõigile Türgis isegi kui ma starti ei jõua
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator