II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Mina novikovi rautenbachi klassi ikkagi teda ei paneks...toriseja kirjutas:urmolt kuidagi rahulik algus jah, aga loodame et leiab 6ige pea parema rytmi, sest rautenbach ja novikov peaks kyll selgelt teise klassi mehed olema
novikov on kiirem kindlasti samaväärsete autodega....aga tal on komme jälle seda sponsorikleebisteta külge kaamerameestele näidata...
IV järgu kommentaator

see 8km katse on ikka lyhike kah. vaatame mis neljandal saab, seal vaja 20 km vastu pidada, urmol klassi peaks olema, ehk seal n2itab milleks suuteline
Viimati muutis toriseja, 13 Veebr 2009, 11:06, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

[quote="Rainy"] Mina novikovi rautenbachi klassi ikkagi teda ei paneks...
novikov on kiirem kindlasti samaväärsete autodega....aga tal on komme jälle seda sponsorikleebisteta külge kaamerameestele näidata...[/quote]
ma kribasin kiirelt, aga m6te oli selles et yks peaks aeglasem olema sest lihtsalt ei suuda kiiremini s6ita (r-bach) ja teine sest veel ei suuda (n-kov). yhest klassist nad muidugi pole, m6lemal on fyyri aga n-kov on tulevikumees ja r-bach ysna niisama kulgeja
novikov on kiirem kindlasti samaväärsete autodega....aga tal on komme jälle seda sponsorikleebisteta külge kaamerameestele näidata...[/quote]
ma kribasin kiirelt, aga m6te oli selles et yks peaks aeglasem olema sest lihtsalt ei suuda kiiremini s6ita (r-bach) ja teine sest veel ei suuda (n-kov). yhest klassist nad muidugi pole, m6lemal on fyyri aga n-kov on tulevikumees ja r-bach ysna niisama kulgeja
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

urmo hetkel 6. kaotust 13,7 sekki
Viimati muutis Nimi, 13 Veebr 2009, 11:11, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator