V järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

proovi internet exploreriga avada seda lehteVälk kirjutas:andestust et küsin siin lolli küsimust, aga rääkige mis asi see live on? kas lihtsalt need splitid mis on juba ammust ajast? vaatasin et mingi link on ka mida jagatakse aga minul seal ainult valge pilt ja tööle midagi ei hakka. mida ma pean tegema et see asi endale tööla saada?
tänud
Moderaator

Live on ikka videopilt ja see tuleb alles päeva viimaselt katselt, mis algab kell 16:10. Praegu ei olegi sealt midagi näha.Välk kirjutas:andestust et küsin siin lolli küsimust, aga rääkige mis asi see live on? kas lihtsalt need splitid mis on juba ammust ajast? vaatasin et mingi link on ka mida jagatakse aga minul seal ainult valge pilt ja tööle midagi ei hakka. mida ma pean tegema et see asi endale tööla saada?
tänud
Rallifoorum 24/7

Bosse ei taha kuidagi Hirvosele alla jääda ja ei taha kuidagi nooremale kolleegile võitu kinkida. Kõik tuleb auga välja teenida ja ega enne areenilt lahkuda ei saa, kui vääriline järeltulia olemas. Millegipärast arvan et siin teami käsi vahel ei ole ja bosse surub täiega. Loomulikult mõistuse piires (mille piir kohati bossel puudub)
IV järgu kommentaator

olen siis 16:10 platsisJaanus kirjutas:Live on ikka videopilt ja see tuleb alles päeva viimaselt katselt, mis algab kell 16:10. Praegu ei olegi sealt midagi näha.Välk kirjutas:andestust et küsin siin lolli küsimust, aga rääkige mis asi see live on? kas lihtsalt need splitid mis on juba ammust ajast? vaatasin et mingi link on ka mida jagatakse aga minul seal ainult valge pilt ja tööle midagi ei hakka. mida ma pean tegema et see asi endale tööla saada?
tänud
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Moderaator

V järgu kommentaator