peale SS2-te silmal ilus vaadataaix kirjutas:Ford on Prantsusmaal tõsiselt heas hoos.
WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 0
- Kontakt:
Tänud kõigile. Kait on hullu tempoga ees keda vaevalt enam püüab puhta sõiduga. Strike on ka jonnakas ja punnib vastu, ei anna ta ka midagi kergelt ära
Vaatme mis teine ring toob...
Ise olen juba otsapidi Kataloonias testimas ja peaks mainima, et sealne kiire asfalt+ohtlik metsavaheline kruus istub mulle paremini kui Korsika.
PS. Mis selle Aixi ajaga nüüd on, et see 1.min. ühel katsel on apsakas või ongi selline sõiduviga?
Ise olen juba otsapidi Kataloonias testimas ja peaks mainima, et sealne kiire asfalt+ohtlik metsavaheline kruus istub mulle paremini kui Korsika.
PS. Mis selle Aixi ajaga nüüd on, et see 1.min. ühel katsel on apsakas või ongi selline sõiduviga?
-
Heix
- Diagnoos: rallisõltlane

- Kontakt:
Nagu Aix kirjutasKrusa kirjutas:Tänud kõigile. Kait on hullu tempoga ees keda vaevalt enam püüab puhta sõiduga. Strike on ka jonnakas ja punnib vastu, ei anna ta ka midagi kergelt äraVaatme mis teine ring toob...
aix kirjutas:uups. olen endale kogematta ss2 1 min. otsa keevitanud.
aga küll see viga parandatud saab peale ss3. Vist.
Citroën Sport Mis siin ikka muu plaan Kaitil olla saab kui Krusa käest ABS arvestuse teine kohta hooaja lõpuks endale võtta.Heix kirjutas:hmm kahtlased plaanid sul vistkait kirjutas:Pole aega pidutseda,Hispaania ju ootab......Heix kirjutas:Õnnitlused ja kõva käepigistus nii Krusa-le katsevõidu kui ka Kait-ile Leg võidu puhul. Fordi leeris vist nädalavahetusel kõva pidu tulemas
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Meeskonna bossid andsid kahex viimasex etapix mõlemale sõitjale Fordis vabad käedStrike kirjutas:Mis siin ikka muu plaan Kaitil olla saab kui Krusa käest ABS arvestuse teine kohta hooaja lõpuks endale võtta.Heix kirjutas:hmm kahtlased plaanid sul vistkait kirjutas:Pole aega pidutseda,Hispaania ju ootab......
-
Heix
- Diagnoos: rallisõltlane

- Kontakt:
Kisub väääga põnevakskait kirjutas:Meeskonna bossid andsid kahex viimasex etapix mõlemale sõitjale Fordis vabad käedStrike kirjutas:Mis siin ikka muu plaan Kaitil olla saab kui Krusa käest ABS arvestuse teine kohta hooaja lõpuks endale võtta.Heix kirjutas: hmm kahtlased plaanid sul vist![]()
![]()
Citroën Sport -
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
ja kolmandale anti käsk kindla peale sõitakait kirjutas:Meeskonna bossid andsid kahex viimasex etapix mõlemale sõitjale Fordis vabad käedStrike kirjutas:Mis siin ikka muu plaan Kaitil olla saab kui Krusa käest ABS arvestuse teine kohta hooaja lõpuks endale võtta.Heix kirjutas: hmm kahtlased plaanid sul vist![]()
![]()
Nimelt mul oma mailboxist kadunud arvatavasti tänu eilsele suurte failide kustutamisele QJU ja Vidriku SS4-6 Korsika ajad.
Kas oleks palun võimalik need saata mulle privaatsõnumiga foorumise.
Ehk siis ainult SS4-6 ajad.
Loodan, et Teil need alles veel.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P