I järgu kommentaator

Moderaator

Just nii. See ju sai juba enne Soome minekut otsustatud, et kuna paljud seal siis lükkame ralli nädala võrra edasi.Tom kirjutas:Nii ma ka Soomest tagasi ja kas ma saan aru et 1 nädal lisaaega on siis ralli aegade saatmiseks?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

V järgu kommentaator

Moderaator

algaja kommentaator

Huvitav mix ei tehta WRC4 arvutile
algaja kommentaator

Moderaator

See on hea, et ei tehta kõiki mänge arvutile. Migi omapära ja fun peab ju jääma ka ainult PS2 mängijatele.hipikaz kirjutas:Huvitav mix ei tehta WRC4 arvutile
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

Mõnesmõttes on hea, et puhkuse ajal vihma sajab. Sai Austraaliat suht tõsiselt võetud. Arvan siiski, et minust ollakse paremad, aga eks näis. Poodium võiks ju tulla. Rohkem lihtsalt ei viitsi harjutada. Minu jaoks on seega WRC hooaeg läbi ja nüüd suundun JWRC peale, et seal laineid lööma hakata. Edu teistele Austraalias
V järgu kommentaator

Hooaja Kaval Ants

Hooaja Kaval Ants

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Aix kas sa saatsid siin "Rallifoorumist" privaatsõnumina oma ajad. Asi selles, et ma täna tööl ja siit oleks nagu ainuke võimalus need saata, kuna hotmailile jne...ma töö juures ligi ei pääse ja Rallifoorum on praktiliselt ainuke lehekülg kuhu ma minna saan. Aga kui nii saata ei tohi siis pean vist leppima 20 trahvisekundiga, mis annab eelise Sparcole, kellega mul on enne Austraaliat vahe ainult 2 punkti.aix kirjutas:
Mina saatsin samale mailile mis eelmine etapp. Loodan ikka et Strike saab
minu ajad ka kätte.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Mina panin siia ajad.Burns kirjutas:Aix kas sa saatsid siin "Rallifoorumist" privaatsõnumina oma ajad. Asi selles, et ma täna tööl ja siit oleks nagu ainuke võimalus need saata, kuna hotmailile jne...ma töö juures ligi ei pääse ja Rallifoorum on praktiliselt ainuke lehekülg kuhu ma minna saan. Aga kui nii saata ei tohi siis pean vist leppima 20 trahvisekundiga, mis annab eelise Sparcole, kellega mul on enne Austraaliat vahe ainult 2 punkti.aix kirjutas:
Mina saatsin samale mailile mis eelmine etapp. Loodan ikka et Strike saab
minu ajad ka kätte.
rfc_wrc4@hotmail.com
See on sama mail, kuhu Hispaania tulemused saatsime. Loodan, et jõuavad strikeni.