Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Nii palju, kui ma näinud olen on ta see nädalavahetus neli korda olnud hullemas seisus kui Pettercruiser kirjutas:Ma tegelt pole eriti rallit jõudnud jälgidaBeef kirjutas:Markkol ka ju see nädalavahetus päris mõned korrad vedanudcruiser kirjutas:Veab ikka sel solpulTerve laupäev olin Soomes. Aga noh, nüüd tulin, ja teen lihtsalt tarka nägu
![]()
Tuleb tunnistada jah. Peale GB-d ei ole enam ka pärema tahtmise juures enam võimalik Loebilt tiitlit ära võtta. Ees ju veel kaks Asfaldi rallit.ott kirjutas:kõige ideaalsem situatsioon oleks see, kui solberg nüüd järgmisel katsel võtaks loebilt 4-5 sekki vähemalt maha, mis tähendaks, et mõlemad sõidaks ka viimase katse flat-out. loeb vist täiesti üle pingutama ei hakka, esimene või teine koht, vahet pole. selle aasta meister on ta niikuinii juba.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Loebi seerija see aasta. Viimane katkemine oli Loebil mehhiko rallil. ja kõige kehvem koht neljas oli NZ.-dil ja Soomes. Kusjuures mõlemad väga kiired kruusa rallid. Edaspidi on kas mees võitnud või on olnud teine. See on ikka masendav ülekaal ja stabiilsus.
Sébastien LOEB 10 10 5 10 8 10 8 5 10 8 kokku 84 Pts
Sébastien LOEB 10 10 5 10 8 10 8 5 10 8 kokku 84 Pts
Man and machine against mother nature!!!
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator