II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

kiilakass kirjutas:jumala hea sõit oli meil oli pool kooli raamatukokku ära mahutatud jumala lahe 2 kordne OM voitja mega
Ma jõudsin kah parasjagu lõpuks raamatukokku aga ruumi ei olnud,et oleks isegi natuke näinud telekaekraani.
Rallifoorum 24/7

Ma vaatasin sõitu pubist =)
Jah, tõesti täiesti uskumatu tunne. Uskumatult ilusti kulgeb kõik. Nüüd ei saa keegi enam öelda, et tegemist oleks juhusega vms. Hetkel on ta vaieldamatult parimas vormis ja hoos olev sportlane. Kui midagi ämbrisse ei lähe, siis on suur võimalus, et tuleb ka 30 km vabasõidu kuld - sellega kirjutaks ta ennast juba murdmaasuusatamisse ajalukku.
Jah, tõesti täiesti uskumatu tunne. Uskumatult ilusti kulgeb kõik. Nüüd ei saa keegi enam öelda, et tegemist oleks juhusega vms. Hetkel on ta vaieldamatult parimas vormis ja hoos olev sportlane. Kui midagi ämbrisse ei lähe, siis on suur võimalus, et tuleb ka 30 km vabasõidu kuld - sellega kirjutaks ta ennast juba murdmaasuusatamisse ajalukku.

III järgu kommentaator

http://etvsport.ee/torino/ sealt on võimalik ka otsepilti vaadata, ainult et Internet exploreri olemasolu on vajalik.
Rallifoorum 24/7

oli tal tõesti super,aga tux,mina küll ei leia kohta kudagi kust otse pilti vaadata.

vaata, seal lehel kõige üleval keskel on reklaam: "Vaata videopilti otse Torinost" kliki seal peal siis avaneb uus aken. Aga sul PEAB olema Internet Explorer, et seda vaadata. Mozillaga see ei tööta.-huviline2- kirjutas:oli tal tõesti super,aga tux,mina küll ei leia kohta kudagi kust otse pilti vaadata.

Opera peaks kah vast avama.Tux kirjutas:vaata, seal lehel kõige üleval keskel on reklaam: "Vaata videopilti otse Torinost" kliki seal peal siis avaneb uus aken. Aga sul PEAB olema Internet Explorer, et seda vaadata. Mozillaga see ei tööta.-huviline2- kirjutas:oli tal tõesti super,aga tux,mina küll ei leia kohta kudagi kust otse pilti vaadata.
Moderaator

Leidsin sellise mõtteavalduse. 
Kirjoittanut: Ari 18.2.2006 klo 15.57
Antakaa Kristina meille Suomeen.
Vaihdossa saisitte Räikkösen ja kaikki rallikuskit...
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud

nimh kirjutas:Leidsin sellise mõtteavalduse.
Ei habla Suomeksi.Mis see tähendab eesti keeles??
Viimati muutis Märtinfänn, 19 Veebr 2006, 18:42, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Andke Kristina meile Soome.Märtinfänn kirjutas:nimh kirjutas:Leidsin sellise mõtteavalduse.
Ei habla Souomeksi.Mis see tähendab eesti keeles??
Vastu saaksite Räikköse ja kõik ralli....
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

vaata www.gamespot.com ist andmeid, pilte ja iga plesa mäng on nii 1100 kui ta on just välja tulnd