Peaks korraldama avaliku konkurssi, "kelle silmad on hetkel kõige rohkem japside sarnased," ma paneks pika puuga kinni
Rallifoorum 24/7

Nonii loetud minutite pärast hakkab asju juhtuma SS12. Nikara 1 31.12 km.
Peaks korraldama avaliku konkurssi, "kelle silmad on hetkel kõige rohkem japside sarnased," ma paneks pika puuga kinni
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kust sa ära nägid, et mul 13 tolline monitor on?valmacher kirjutas:Nonii loetud minutite pärast hakkab asju juhtuma SS12. Nikara 1 31.12 km.
Viimati muutis uhtikas, 01 Nov 2008, 02:23, muudetud 1 kord kokku.
Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Muide hetkel Eurospordis Day 1 Jälle
Krdi sürrealistlikud külavaheteed küll ikka...
Krdi sürrealistlikud külavaheteed küll ikka...
Viimati muutis uhtikas, 01 Nov 2008, 02:31, muudetud 1 kord kokku.

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Loebilt split puudu
Edit: Samsungi tehnika jupsib, 4. vaheaeg olemas.
Edit: Samsungi tehnika jupsib, 4. vaheaeg olemas.
Viimati muutis valmacher, 01 Nov 2008, 02:35, muudetud 1 kord kokku.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Rallifoorum 24/7

LOEB S. / ELENA D. "Sometimes were ruts, it was really hard. OK, I had no problems."
LATVALA J.-M. / ANTTILA M. (st. č. 4) "Not bad. Important is to keep Sebastien behind us, I will concentrate on this."
HIRVONEN M. / LEHTINEN J. "Sometimes it was really hard. But it will be nice fight with Latvala today."
LATVALA J.-M. / ANTTILA M. (st. č. 4) "Not bad. Important is to keep Sebastien behind us, I will concentrate on this."
HIRVONEN M. / LEHTINEN J. "Sometimes it was really hard. But it will be nice fight with Latvala today."